Bericht van de Voorzitter

Op 11 mei hebben wij onze golfbaan, na een besluit van de regering en rekening houdend met de RIVM richtlijnen, weer mogen openstellen. Dat is wat ons betreft goed gelukt met de nodige moeite en improvisatie. 

Wij zijn ontzettend blij dat we u na een lange periode weer mogen begroeten op onze golfbaan.
Terugkijkend op de afgelopen week kunnen wij heel erg tevreden zijn met het verloop van de herstart. Het is de eerste week erg druk geweest en er zijn nagenoeg geen klachten geweest. Men houdt zich goed aan de regels en dat is met het oog op de te verwachten verruiming van de regels een goed teken.

Wij willen u dan ook bij deze bedanken voor uw begrip en vooral voor de wijze waarop u meegeholpen heeft de herstart van de golfactiviteiten op het Woold mogelijk te maken.
De afgelopen periode was geen gemakkelijke periode maar de gezondheid staat voorop.
De tijdelijke maatregel om in verband met Corona thuis te kunnen inloggen maakt dat we toch kunnen golfen op onze banen al verloopt dit inloggen niet geheel vlekkeloos.
Tot nader order blijven de huidige regelingen en maatregelingen van kracht. We houden u op de hoogte.
De afgelopen week hebben wij u als vereniging en baaneigenaren bij de start, via koffie to go, gratis een kopje koffie aangeboden.
Vanaf woensdag 20 mei stoppen we met de gratis koffie to go. Maar natuurlijk kunt u altijd bij de start met uw pasje, behalve uw koffie, ook andere culinaire bestellingen plaatsen.

Ik wens u namens het bestuur en de baaneigenaren veel golfplezier voor de komende periode.
Harry Span
Voorzitter GV het Woold