Bedrijfsbezoek aan PCT | BC het Woold

IMG 0540 minOp 14 februari was de businessclub uitgenodigd bij het bedrijf van Riny en Sander van den Heuvel, PCT-loudetechniek in Deurne.

Een bedrijf dat maatwerk levert betreffende koeltechnieken aan de industriële sector. Dat varieert tot bijvoorbeeld bedrijfskoeling voor de slager op de hoek, middelgrote bedrijven zoals Sligro, tot gigantische koelpakhuizen van grote voedingsbedrijven en distributiecentra met afmetingen van dik 2x hole 18.

 

We werden ontvangen met koffie, thee en iets lekkers waarna een interview volgde met de eigenaars.  35 Jaar gelden bedacht Riny, nadat hij 5 jaar voor een ander gewerkt had, dat hij het zelf ook kon. Hij  huurde een ruimte en begon daar met zijn bedrijf dat gestaag groeide. In 2000 hebben ze het huidige pand gebouwd, waar 32 personeelsleden werken. Riny is inmiddels 65 en werkt nog maar 3 dagen in de week, de dagelijkse leiding is in handen van Sander en een keer in de 14 dagen hebben zij werkoverleg op de golfbaan! 

Na het interview werden we rondgeleid door het gebouw en kregen we een presentatie, waaruit bleek dat, als de klant dat wilde, het hele koelproces in Deurne gevolgd kan worden, als er een storing is in een koelhuis in bijvoorbeeld Duitsland, kan de oorzaak gevonden en meestal ook verholpen worden zonder dat ze op locatie hoeven te zijn, gemak dient de mens!

De bijeenkomst werd afgesloten met een borreltje en Chefkok Ivo had weer voor een lekkere hap gezorgd, zodat deze interessante middag tot een  einde kwam.
We hebben aan den lijve ondervonden dat het logo “The perfect degree” zeer terecht is.

Reporter BC
Monique Wessels