BC Moonlight golf

moonlightbcHet was weer helemaal top. 1001 Lampjes maakten het “Moonlight” feestje compleet.

Vandaag, 10 januari stond weer een leuk onderdeel op het programma. Namelijk Moonlight golf op de Gezandebaan met vuurkorven, heerlijke glühwein, limoncello en natuurlijk mocht de Jägermeister niet ontbreken. Deze drankjes werden keurig gepresenteerd door Inge & Lynn aan de mooie verlichte buitenbar bij hole 1 en dat was zeker geen straf onder deze (koude) omstandigheden.

 

27 Deelnemers hadden zich gemeld voor een rondje golf. Sophia en Jan hadden prachtige hoedjes met lampjes geregeld en ook een mooie bril met veel licht. Als klap op de “vuurpijl” kregen we ook nog een bal die verlicht was. Grappig om daar mee te spelen. Verder had ook nog een aantal spelers zelf voor de nodige lichtinbreng gezorgd.

mooilightbc2Sjaak Leenders zorgde dat de vuurkorven goed gevuld bleven en dat was ook wel nodig want het was fris, zeg maar gewoon koud. Maar de sfeer en de gezelligheid zorgden voor voldoende warmte om toch een heerlijk rondje te lopen. Zelf mocht ik met Karin en Theo deze ronde lopen en dat ging prima. Uiteindelijk hadden wij respectievelijk 31-32 en 33 slagen. Dat was dus een prima resultaat.

Uiteindelijk konden wij niet met de 1e prijs naar huis gaan want tijdens het goed verzorgde diner (compliment aan de kok, keuken en personeel) was er ook de prijsuitreiking door Eline.

Via het bruto/netto systeem werden uiteindelijk:
Sarah, Piet, Rob & Roy 2e en de winnaars werden Caroline, Lieke & Bart.

Al met al was het weer een topavond. Goed verzorgd, gezellig en er werd nog lang na gekletst over deze toch wel bijzondere manier van golfen. Nogmaals dank aan allen die er direct of indirect bij betrokken waren. TOP!!!

Tot volgend jaar bij de derde editie van Moonlight golf. 

Met vriendelijke groet

Jack