Automatisch opwaarderen via uw mobiele telefoon

lidmaatschapskaartVelen van u rekenen in het clubhuis af met hun ledenpas. Dat is wel zo handig en snel. Het systeem dat we daarbij gebruiken is ontwikkeld door een van onze BC-leden Mydealz.

Het opwaarderen van het saldo op de kaart is soms lastig of komt ongelegen. Ook zijn er soms vragen over het saldo op de kaart en/of de bestelhistorie. Deze problemen worden opgelost met de mydealz-woold-webapplicatie die u kunt aanroepen of installeren vanaf uw mobiele telefoon. U handelt daarbij als volgt;

– Ga met uw smartphone of tablet naar de volgende link: https://golfbaanhetwoold.mydealz.nl
– U krijgt eerst  een “hint” hoe u de link als webapp op uw telefoon kunt opslaan.
– Open de webapp “Het Woold” en klik op de regel “Wachtwoord vergeten/ Account activeren”.
– Geef het e-mailadres op dat bekend is bij Golfbaan het Woold.
– Er wordt nu een e-mail verstuurd met een link die het mogelijk maakt een nieuw wachtwoord aan te maken.
– Nadat u op de link heeft geklikt, geeft u ter controle opnieuw uw e-mailadres in, gevolgd door tweemaal het nieuwe wachtwoord.
– U kunt als het goed is nu inloggen op de webapp met uw e-mailadres en uw nieuwe wachtwoord.

U kunt nu het saldo op uw kaart raadplegen, via Ideal of uw mobielbankierenapp saldo toevoegen aan uw kaart en uw bestelhistorie raadplegen. Wanneer u saldo toevoegt is dat binnen een paar minuten beschikbaar op uw account. Stortingen vanaf 20 euro zijn gratis.

Wij wensen u veel plezier met het inregelen van de nieuwe app. Mocht u daarbij tegen problemen aanlopen, meld dat dan bij de receptie. U wordt dan teruggebeld en verder geholpen.