Afscheid Frans Renette

Vrijdag 9 december hield de WECO de afsluitende vergadering voor 2022. Alle competities die onder haar verantwoordelijk vallen werden geëvalueerd en waar nodig aangepast. Tot zover geen nieuws.

Wat wel het melden waard is, is het afscheid van Frans Renette, sinds jaren bevlogen voorzitter van de WECO. Frans was hart en ziel tegelijk. Hij behield het overzicht, was nooit te snel in zijn oordeel maar luisterde eerst naar alle argumenten om dan een besluit te nemen waar hij zich hard voor maakte. De rest van de WECO wist zich steeds door Frans gesteund.

Bijzonder handig was zijn kennis van ICT, erg belangrijk bij het gebruik van e-Golf4u, het platform waarop de WECO wedstrijden organiseert. Zonder zou ondoenlijk zijn. De WECO zal Frans gaan missen. Gelukkig heeft hij te kennen gegeven hier en daar nog wel wat advies te willen geven indien nodig, maar het podium hoeft voor hem niet meer.

Jan van de Vorst heeft de voorzittershamer van Frans overgenomen en hem tijdens de vergadering bedankt voor alle verleende diensten. Hij deed dit namens de andere WECO leden maar minstens zoveel namens alle leden van het Woold die méér dan ze mogelijk beseffen te danken hebben aan het werk van Frans.

Frans nogmaals bedankt voor alles en we hopen je nog vaak te treffen op het Woold.

Namens de WECO,
Theo Lankhorst