Clubkampioenschappen Matchplay

Zaterdag 31 augustus: een verrassende dag

De ontknoping nadert; wie wordt de Matchplay clubkampioen?

Wie op voorhand een gokje had gewaagd op de finalisten, was bedrogen uitgekomen.

Zaterdag was een dag met verrassingen. Opvallend was dat de ervaring van de senioren de doorslag gaf tegen de ‘jeugd’. Zo won Rinus van Mullecom verrassend van Rens Vendrig.

En Theo Lankhorst won van onze pro Nick Goedhart. Het ultieme verschil werd gemaakt door Jan Vries (nog net 66 jaar, bijna AOW-leeftijd), die won van Jori van de Wiel (18 jaar).

Bij de dames liggen de leeftijden iets minder ver uit elkaar. Bij rood staan Marije Wigman en Els Vestjens tegen elkaar in de finale op zondag. En bij blauw gaan Renata de Monte en Ruth Zegwaard de strijd tegen elkaar aan. Renata heeft de ervaring van een senior, maar Ruth is jong en draagt een Zegwaardje-in-wording met zich mee dus dat telt voor twee.

Op zondag 1 september gaan de halve finalisten van wit al vanaf 8 uur de baan in.

Dan spelen Rinus van Mullekom en Maarten van Dongen tegen elkaar. Senioren onderling. En Ted Schulkes speelt tegen Rens van der Schouw. De winnaars uit die partijen spelen in de finale tegen elkaar.

Vervolgens starten alle finales tussen 12.30 en 13.00 uur. Zorg dat u erbij bent om de finalisten aan te moedigen, om eventueel mee te lopen in de baan en te genieten van het hoogwaardige spel en om tenslotte op het gezellige terras van het Woold getuige te zijn van de prijsuitreiking aan onze kampioenen. Tot morgen!

Via onze website golfbaan het Woold: Leden ->wedstrijden-> Matchplay Leaderboard kun je live de score volgen, vergeet niet na ieder hole de pagina te verversen.

Irma Verhoeven

PR-cie

Uitslagen