Laden Evenementen

« Alle evenementen

Golfen zonder stokken quiz 2024

4 oktober @ 19:00 - 22:00

Golfen zonder stokken

De gezelligste golfregelquiz op de baan

Hoe staat het met de regelkennis? Of kun je zelf wel wat extra informatie gebruiken? En zeker ‘die anderen’. En wie, oh wie……welk team kan de winnaars van de vorige keer  ‘Atlantis’ (Doret en Joep Schulkes, Conny en Toon Berkers) verslaan. Wie wordt/worden dit jaar de ‘alwetende’. Is team Atlantis in staat hun prestatie een glansrijk vervolg te geven? Wie gaat er voor de eeuwige roem?

Meld je aan voor deze quiz in de praktijk. Opzet van deze avond is gelijk aan voorgaande keren: In ‘flights’ van 3 tot 5 personen moeten vragen worden beantwoord aan de hand van praktijkvoorbeelden op de par-3 baan (verlicht) over alles wat met golfen te maken heeft.

Geef aan je eigen groep een naam. Inschrijven gaat via E-golf4u. Vermeld dan bij welke groep je hoort. Je kunt je ook individueel inschrijven, dan maken wij daar weer groepjes van.

En natuurlijk hopen wij op een grote opkomst en op een gezellige, leerzame avond. En de winnaar gaat natuurlijk met een wisseltrofee naar huis en natuurlijk met de daar bij behorende eer. En omdat er geen kosten aan zijn verbonden staat niets deelname in de weg.

 

Datum: vrijdagavond 4 oktober 2024

Aanvang: om 19.00 uur (melden vanaf 18.30 uur)

Einde: ca. 22.00 uur

 

Gegevens

Datum:
4 oktober
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Gegevens

Datum:
4 oktober
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie: