Maandbekercompetitie

Ron van den Heuvel en Dirk Meijer grote winnaars Maandbeker 2024

Zaterdag 12 oktober was de afsluitende dag van de maandbeker die 8 zaterdagen (waarbij de beste 6 resultaten tellen) met succes werd gelopen door een flink aantal spelers. Onder prima weersomstandigheden werd geprobeerd een goed resultaat neer te zetten. Helaas waren de scores niet geweldig.

Dagwinnaar bij het strokeplay bleek uiteindelijk Renate de Monte met een netto resultaat van 73 slagen, bij de stableford wedstrijd was Marie Louise Suikerbuik het beste met 31 punten. De Neary voor deze dag werd gewonnen door Jeanne Sars en Jan Liebregts.

Tijdens de gezellige prijsuitreiking verzorgd door de subcommissie Maandbeker was er een prijs voor degene met de meeste Birdies tijdens de competitie. Met maar liefst 13 birdies won Rens van de Schouw deze prijs in de vorm van een flinke Bird.

In deze competitie waarbij de beste 6 wedstrijden tellen bleek uiteindelijk bij de prijsuitreiking dat in de Stableford categorie (Hcp 18.1 – 38.0) de top drie werd gevormd door Dirk Meijer (1) gevolgd door Rene Stals en Heidi Lamers. Dirk scoorde gemiddeld maar liefst 35,5 punt. Indrukwekkend!

Bij de Strokeplay categorie (Hcp 0.0 – 18.0) eindigde met afstand Ron van den Heuvel op de eerste plaats met een netto score van 440 slagen wat dus een gemiddelde is van 73! Ook indrukwekkend!! Tijdens de prijsuitreiking is Jan van der Vorst als 2e genoemd en Thea Hendrikx als 3e maar dat bleek bij hertelling helaas fout. Thea werd met 455 strokes 4e en Jan van der Vorst eindigde met 451 strokes gelijk met Jeanne Sars waarbij Jeanne op grond van een beter resultaat op de laatste 3 wedstrijden uiteindelijk 2e werd.

De WECO sloot deze dag met het bedanken van de Greenkeepers, het personeel van het Woold, medewerkers Receptie en alle deelnemers af in de hoop en verwachting dat we volgend jaar weer zo’n leuke competitie kunnen organiseren met grote deelname vanuit alle leden.

Namens de Subcommissie

Jan Liebregts en Jan van der Vorst