10-jarig jubileum GV Het Woold. Bent u er ook bij?

wooldstock 1200 001

U kent het spreekwoord vast wel: de tijd gaat snel, gebruikt hem wel! Snel gaat de tijd inderdaad en onze golfvereniging heeft die inderdaad ‘wel gebruikt’. 10 Jaar geleden fris en onbevangen uit de startblokken en nu al jaren een bijzonder succesvolle en bloeiende club. Een vereniging, waar we met zijn allen best trots op mogen zijn en waar je graag lid van wilt zijn.

We bestaan dit jaar inderdaad 10 jaar en dat gaan we met z’n allen (alle verenigingsleden dus) uitgebreid vieren in feestweek 26 (van maandag 22 juni t/m zaterdag 27 juni!). Uiteraard zijn ook alle partners van harte welkom.

U vraagt zich natuurlijk af: een hele week festiviteiten?

Nou, dat valt mee. Op de normale weekdagen maandag, woensdag en donderdag blijven de gebruikelijke activiteiten gehandhaafd. Wel worden die op een aantrekkelijke wijze extra “ingekleurd”.

Dus maandag 22 juni: de wekelijkse zomercompetitie; woensdag 24 juni: de ‘Inloop’ en donderdag 25 juni: de ‘Ladies-day’.

Dinsdag 23 juni: we spelen dan onze thuiswedstrijd tegen de buren van de “Swinkelsche” in het kader van de traditionele “Kanaalderby”.

Wat blijft: vrijdag 26 en zaterdag 27 juni: de echte feestelijke ‘hoogtijdagen’ met grootschalige activiteiten.

Vrijdag 26 juni van 18.00 tot 22.00 uur:

WECO, EVCO en Jeugdcommissie organiseren samen bijzonder ludieke golfwedstrijden op de holes 1 en 18 van de Vier Eijckenbaan. Feestelijke muziek ontbreekt hier zeker niet.
U wordt hierover in de komende maanden nog nader geïnformeerd.

Zaterdag 27 juni van 16.00 tot 22.00 uur:

De lustrumcommissie organiseert het “Wooldstock-festival” op het speciaal ingerichte festivalterrein van het Woold met een grote tent en een aantal barbecues. Ook is er ruimte rondom voor meegebrachte caravans, tenten, campers en eventueel een eigen bbq.
Barbecue-pakketten kunnen vooraf besteld worden. Daarnaast is er onbeperkt wijn, bier en water tegen een kleine vergoeding (vooraf regelen).

Deze ambiance wordt, enigszins nostalgisch, omlijst met muziek door de Tin Soldiers, The Soul Caravan, Two Wieners Go Camping, Cellar Men en Sacces. U ziet het, zeer de moeite waard om erbij te zijn. Gewoon genieten dus. Noteer de data alvast in uw agenda!

P.S. Vrijwilligers voor het opbouwen en afbreken van Wooldstock zijn van harte welkom. Gaarne aanmelden bij onze receptie. Bij voorbaat dank!

PF/PrCie