10 jaar Vier Eijckenbaan: een digitale fotoboek

Op 1 juli 2011 werd de Vier Eijckenbaan PAR-72 officieel geopend. Dit jaar bestond de baan dan ook 10 jaar en we zijn enorm trots op het feit dat we nu nog steeds zoveel mensen van “het eerste uur” wekelijks op Het Woold mogen verwelkomen.

De Vier Eijckenbaan heeft in de tussenliggende periode een ware metamorfose ondergaan. Bijna jaarlijks zijn er aanpassingen gedaan aan de lay-outs en het landschap, altijd met het doel om de golfbaan in het “originele landschap” te integreren. Zo zijn er vorige winter werkzaamheden geweest in het gebied tussen hole 5, 6 & 7 en voor de tee van hole 15. Daarnaast is er deze winter gewerkt aan het gebied rondom de tee’s van hole 11.

Deze aanpassingen hebben een enorme impact op de biodiversiteit, zoals u maandelijks kunt lezen in de verslagen van de natuurwerkgroep. Dit jaar zijn GVR, de Baancommissie & de natuurwerkgroep achter de schermen druk bezig geweest met het behalen van het GEO-certificaat en we hopen begin 2022 positief bericht te krijgen over de audit die onlangs heeft plaatsgevonden.

De verschillen tussen toen en nu zijn op veel holes enorm en vaak ook aan de aandacht ontsnapt, omdat u tijdens deze veranderingen aan het golfen was. Daarom is er een fotoboek gemaakt met daarin foto’s van iedere hole in 2011 en daarnaast een vergelijking met foto’s van dit seizoen. Dit fotoboek kunt u per heden ook digitaal bekijken via onderstaande link: