Zonovergoten start van het golfseizoen

Na maanden van regen en nattigheid, brak er zondag eindelijk een stralende dag aan. De perfecte weersomstandigheden om de openingswedstrijd van Het Woold op de Vier Eijckenbaan te spelen.

Helaas waren nog niet alle holes bespeelbaar, waardoor de winterlus in gebruik werd genomen. Ondanks dat, wisten 66 enthousiaste deelnemers zich in te schrijven voor het toernooi.

In een ontspannen sfeer werd er gestreden om de beste scores. Onderweg konden de spelers bij het glazen huisje genieten van een heerlijk glas bubbels, met of zonder alcohol.

Op hole 1 was er voor zowel de dames als de heren de mogelijkheid om de longest te slaan, terwijl de neary op hole 17 lwas. De zon liet zich steeds vaker zien en de jassen gingen zelfs uit. De bloemetjes bij de tee creëerden een echt lentegevoel.

Na afloop van de ronde bleken er 3 teams met exact dezelfde score te zijn geëindigd. Bij het bekijken van het aantal slagen kwam team 17 als winnaar uit de bus.

De prijsuitreiking vond plaats in het clubhuis, waar onder het genot van een hapje en een drankje nog even nagepraat werd over de wedstrijd.

De eerste prijs ging naar Jeanne en Richard Sars. Karin Jobse won de neary en de longest voor de dames was voor Bibi Frencken. Bij de heren ging de longest naar Theo Lankhorst.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd! We hopen op een mooi golfseizoen met nog veel zonnige dagen en spannende wedstrijden.