Woold Rydercup 2021

6 maart start de TEAM-INSCHRIJVING voor deelname aan de WOOLD RYDERCUP 2021Zorg dat je er tijdig bij bent….!

De 1e wedstrijddag is op zaterdag 24 april a.s. De wedstrijden vinden plaats op iedere laatste zaterdag van de maand met uitzondering van 26 juni (wordt 3 juli) en 30 oktober(wordt 23 oktober). De competitie loopt tot en met zaterdag 23 oktober. De aanmelding van de competitie gaat via de wedstrijd van 24 april in E-golf4u. Alleen de teamcaptain schrijft het team in met vermelding bij opmerkingen van de namen van minimaal 6 deelnemers en de naam van het land waarvoor men uit wil komen met eventueel een typisch kenmerk van het land. De namen van de deelgenomen teams van 2019 dienen hierbij gerespecteerd te worden. Er wordt afhankelijk van de Coronaregels eind april gekozen welke wedstrijdvorm mogelijk is.

1e optie in teamverband (4 deelnemers per wedstrijd in 2 flights) de Matchplay-vorm FBBB en single Matchplay.

2e optie is in teamverband (4 deelnemers per wedstrijd in 4 flights) single Matchplay met flights van 2.

Alle op te geven deelnemers dienen echter over minimaal 4 qualifying kaarten te beschikken, behaald uiterlijk vanaf januari 2019.

Op gedane suggesties van deelnemers van de competitie van seizoen 2019  worden een aantal wijzigingen doorgevoerd, o.a.:

  • Los van de ‘eer’ behaald op de vorige hole, gaan de dames afslaan vanaf de rode of blauwe tee en de heren van de gele of blauwe tee.
  • Het winnen van een hole wordt bepaald op basis van de werkelijke WHS Playing handicap (aantal slagen)van de betreffende hole, maar wel met de correcte keuze van Phcp/rood-blauw-geel.
  • Bij optie 1 of 2 dient een van de twee laagst genoteerde handicappers van hetzelfde team de 1e single te spelen.

Voor alle wijzigingen wordt verwezen naar het wedstrijdreglement Woold Rydercup 2021 ( klik HIER voor het reglement).

De inschrijving start op zaterdag 6 maart a.s. De inschrijving sluit op dinsdag 13 april om 24.00 uur. Na de inschrijving worden afhankelijk van het aantal deelnemende teams de poule-indelingen gemaakt. Alle deelnemers worden per e-mail hierover geïnformeerd naast informatie als een overzicht van de deelnemende teams – wedstrijdreglement en starttijden etc. Het inschrijfgeld tot slot, bedraagt per team € 15,- en dient op de 1e wedstrijddag door de teamcaptain te worden voldaan. Het inschrijfgeld wordt geheel gebruikt voor de te behalen prijzen. Natuurlijk hebben we maar een ‘echte’ WOOLD RYDERCUP TROFEE. Uiteraard wordt het erg op prijs gesteld als je jouw land d.m.v. van een vlag(je), uniforme kleding o.i.d. tot uiting wilt brengen (niet verplicht). De commissie heeft er alle vertrouwen in dat er wederom plezierige en sportieve wedstrijden gespeeld zullen worden en fanatiek gestreden zal worden om de felbegeerde WOOLD RYDERCUP wisseltrofee.

De subcie van de Weco, Frans Renette, Gré Peeters en Jos Willekens