Volledig voorbereid het seizoen in!

Na regen komt zonneschijn. En zo ook na een winter vol neerslag bleek op donderdag 7 maart. Vlak voor de 1e maandelijkse wedstrijd (14 maart) organiseerde Het Woold in samenwerking met het Pro team het “Prepare for the Season” event voor de Businessleden. Iedereen die zin had in een opfriscursus was welkom voor een middag vullend programma waarin alle facetten aan bod kwamen.

Verdeeld over 4 groepen werden er 4 stations aangedaan:

  • Op de driving range bij Nick een swing training
  • Op de practice area bij Stijn een chip training
  • Op de putting green bij Rob een putting training
  • Op hole 1 van de Vier Eijckenbaan bij Rens een training coursemanagement

Hierbij kwamen er tevens diverse tips voorbij die terug zullen komen in de maandelijkse uitnodigingen per mail, zodat wat er op 7 maart geleerd is ook terug blijft komen door het seizoen heen. Super handig dus en ook nog eens erg gezellig!

Bij de onderdelen van Nick, Stijn & Rob werd er ook gestreden om een kleine prijs. De winnaars van die parcours waren kersverse nieuwe leden Jeroen Ronde & Jody Weijtens. Een betere binnenkomer is er waarschijnlijk niet.

De aanwezige leden praatten na de prijsuitreiking & het afsluitende woord van Rob Mouwen nog even na onder het genot van een drankje & borrelhapjes. Zij zijn optimaal voorbereid op het nieuwe seizoen dat voor de deur staat. Te beginnen met de 1e RIVEZ Business Cup op donderdag 14 maart! Bent u ook van de partij? Er zijn al veel inschrijvingen, dus we kijken uit naar een geweldige opening van het wedstrijdseizoen 2024.