RIVEZ Business Cup april: BAA presenteert na regenboogronde

Op donderdag 13 april kon dan eindelijk na eerdere afgelastingen vanwege slecht weer de eerste golfwedstrijd van het seizoen voor de Businessclub worden gespeeld. Met meer dan 60 aanmeldingen een prima opkomst voor de aprilmaand en er was zowaar droog weer met aan het einde van de ronde een heerlijk zonnetje!

De spelvorm deze maand bestond uit een Texas Scramble die passend was bij deze wedstrijd, namelijk een “regenboog” ronde. Alle teams speelden over 9-holes en moesten op de vooraf aangegeven tee boxen afslaan: 3x geel, 3x blauw & 3x rood. Want: na regen, komt zonneschijn en regelmatig gepaard met een mooie regenboog. Dit viel enorm in de smaak bij velen, dus wellicht dat de spelvorm nog eens terug zal komen…

Een van de redenen dat het in de smaak viel kan zijn door de enorm lage scores die werden neergezet. Ondanks dat er niet meer voor een klassement wordt gespeeld zijn er stiekem toch nog best wat leden die maar al te graag willen winnen. Iets dat past bij ondernemerschap! Het team met de laagste score & de andere winnaars staan hieronder vermeld:

Eerste plaats | Hans Martens, Carlo Bankers, Lendert Coppens & Fréderique Ecktstein – Manders netto 23 slagen

Tweede plaats | Ben Buiting, Roland Lijten, Pascal Vaes & Hans Mertens – Manders netto 25 slagen

Tweary hole 1 | Patrick Verbakel, Marc Aldenzee, Patrick van Horne & Wim van der Schoot

Neary hole 8 | Judith van Unen & Willy Feller

Neary hole 14 | Frans van Poppel & Carla Verkeste (na loting ;) )

Tweary hole 16 | Berno Joosten, Femke Theunissen, Patrick Janssen & Arie Berkers

Tijdens een heerlijk 4-gangen diner voelde voorzitter Henk Hoeks Businesslid van de maand Wil Hoebergen van BAA aan de tand. Wil, al jaren fanatiek golfer, is naast zijn werk ook enorm druk met het 1e heren team van hockeyclub HCAS & daarnaast begeleidt hij ook een aantal andere topsporters in andere disciplines. Bij BAA werken zo’n 20 accountants, fiscalisten, relatiebeheerders en belastingadviseurs die alle klanten adviseren bij hun financiële administratie, loonadministratie en belastingadvies. Medewerkers zijn daarbij multidisciplinair inzetbaar. Al met al een mooi bedrijf dat Wil in de loop der jaren heeft opgebouwd.


Volgende maand op donderdag 11 mei wordt de volgende RIVEZ Business Cup gespeeld. Op die avond zullen we de grondleggers van Het Woold, namelijk Jan van Eijk, Frans van Eijk & Toine Manders, interviewen over het ontstaan & aanloop van de baan. De afgelopen jaren hebben we enorm veel nieuwe Businessleden mogen verwelkomen, voor hen is het een mooi inkijkje in de groei van onze baan sinds het eerste plan. De inschrijving voor deze wedstrijd staat inmiddels open in E-Golf4U.