Alles over de E-Golf4U Web App

E-Golf4U Web App installeren

Klik op onderstaande button voor uitleg hoe u de web app van E-Golf4U op uw telefoon kunt opslaan.

E-Golf4U Web App uitgelegd

In onderstaande video leggen wij u uit hoe u via de Web App van E-Golf4U een starttijd reserveert en wat u hier verder kunt vinden:

Uw starttijd inchecken

I.v.m. Coronamaatregelen tijdelijk niet nodig.

RESERVERINGSREGELS

Om ervoor te zorgen dat we de baancapaciteit optimaal benutten en alle leden voldoende mogelijkheden kunnen bieden, hebben we een aantal eenvoudige regels binnen ons reserveringssysteem:

 1. Leden kunnen in principe iedere dag spelen, mits de baan niet bezet is.
 2. U dient 10 minuten voor uw starttijd aanwezig te zijn op de starthole.
 3. Op dag 0 (vandaag) kunt u altijd een vrije starttijd boeken.
 4. Op dag 1 (morgen) t/m dag 6 mag u 2 boekingen open hebben staan. Kort voorbeeld: u hebt een starttijd voor dinsdag en donderdag, dan kunt u na de ronde op dinsdag een nieuwe reservering maken.
 5. Daarnaast kunt u direct na uw golfronde voor de week erop reserveren (dag 7) via de zuilen in het clubhuis;
 6. Wedstrijdrondes tellen niet mee in het maximaal aantal openstaande boekingen.
 7. Starttijden op de Gezandebaan tellen ook niet mee in het maximaal aantal openstaande boekingen.
 8. Op de Gezandebaan kunt u 2x 9-holes reserveren. Uw doorstarttijd is dan automatisch één uur na uw eerste ronde. Houd hier s.v.p. rekening mee, omdat u na hole 9 geen standing hebt.
 9. Andere leden mogen uw flight opvullen. We stimuleren het samenspelen met elkaar, dat kenmerkt de sfeer op Het Woold!
 10. U kunt uw eigen flight opvullen met zowel leden als Vrienden van het Woold. Zij zijn allemaal te vinden wanneer u op “zoek een speler” klikt.
 11. Neemt u een betalende gastspeler mee, dan kunt u deze zelf toevoegen door een “Gastspeler” toe te voegen. We verzoeken deze gasten vriendelijk om zich voor de starttijd bij de caddiemaster te melden. Wilt u verder vooruit reserveren met gasten? Dan is dit enkel telefonisch of per mail via de caddiemaster mogelijk.
 12. Met 2 of 3 personen in een flight spelen kunnen we op drukke momenten niet garanderen. Op rustigere momenten zoals later in de middag valt dit natuurlijk altijd met de caddiemaster te bespreken.
 13. We vinden het belangrijk om te weten dat iedereen aanwezig is. Bevestig daarom uw starttijd bij de zuil in het clubhuis wanneer u op Het Woold arriveert. Op deze pagina leggen wij uit hoe u een starttijd incheckt. Momenteel niet nodig i.v.m. Corona-maatregelen!