Prijzenregen op Het Woold

Het Woold is uitverkozen tot de  meest gastvrije golfbaan, met de beste prijs-kwaliteitsverhouding én het beste restaurant!

Midden maart start voor iedereen op Het Woold weer een spannende periode. Want het zijn de weken waarin Leading Courses bekend maakt welke golfbanen door de bezoekers het beste beoordeeld worden en op welke punten.

We hechten met name zoveel belang aan deze uitslagen omdat het beoordelingen zijn die door onze gasten gegeven worden. Een soort van jaarlijks rapport van alle klanten samen. Het Woold gaat al jarenlang aan kop in twee van de belangrijkste lijsten, die van ‘Meest gastvrije golfbaan’ en ook die van de ‘beste prijs-kwaliteitverhouding’. Tien jaar op rij de beste zijn is natuurlijk fantastisch. Maar tegelijkertijd zorgt het ook voor hooggespannen verwachtingen en maakt het nederig. Want er zijn héél veel goede golfbanen waar bezoekers en leden in de watten gelegd worden.

Maandag 27 maart was de dag des oordeels. En onze verwachtingen werden overtroffen
Niet alleen is Het Woold voor het elfde jaar op rij door de golfers die ons bezoeken uitgeroepen tot de meest gastvrije golfbaan waar je ook nog eens het meeste waar voor je geld krijgt, maar ons Golfrestaurant Volentieri werd ook nog eens uitgeroepen tot het beste golfrestaurant van Nederland met een gemiddelde waardering van een 8,9!

Morgen beter dan vandaag

Jan van Eijk, één van de initiatiefnemers en eigenaren van Het Woold is zichtbaar beduusd en onder de indruk. ‘Fantastisch, ik heb er geen woorden voor’. Om te vervolgen met ‘We willen dat onze gasten een fantastische en onvergetelijke tijd bij ons beleven’. ‘Iedere dag weer proberen we weer om het beter te doen dan de dag ervoor’. ‘Ook in het restaurant werkt een gedreven team dat ervoor gáát en dan is deze derde uitverkiezing voor ons een echte mijlpaal wat we ongelofelijk trots op zijn’.

Team het Woold

De mensen in de horeca, de greenkeepers, golfpro’s, management, allen zijn lid van ‘Team Het Woold’. ‘Iedereen die onderdeel is van Team het Woold weet dat we gaan voor het hoogst haalbare. We willen dat onze gasten en leden zich bij ons thuis, welkom en gewaardeerd voelen’. ‘Dank aan iedereen die daaraan zijn of haar bijdrage leverde’.

Wat de toekomst brengt

We zijn blij en trots op de prestatie die we samen geleverd hebben. We gaan door op de ingeslagen weg, blijven proberen om het nog beter te doen en zo ook volgend jaar weer een klinkende positie op de ranglijsten te realiseren. Dank u wel voor uw steun en stemmen op Het Woold!