Voor de twaalfde keer: Prijzenregen op Het Woold

Het Woold heeft opnieuw gezegevierd als de meest gastvrije golfbaan, met de beste prijs-kwaliteitsverhouding en het voortreffelijkste restaurant van het jaar!

Het is eind maart en dat is voor Het Woold een spannende periode. Dit zijn de weken waarin Leading Courses de golfbanen bekendmaakt die het best beoordeeld zijn door de bezoekers, en op welke aspecten zij uitblinken.

Deze resultaten zijn bijzonder waardevol omdat ze voortkomen uit de beoordelingen van onze gasten. Het is als een jaarlijks rapport, samengesteld door al onze klanten. Het Woold leidt al vele jaren in twee van de meest prestigieuze categorieën: ‘Meest gastvrije golfbaan’ en ‘Beste prijs-kwaliteitverhouding’. Het is een fantastische prestatie om dit al elf jaar op rij te bereiken. Tegelijkertijd schept het hoge verwachtingen en houdt het ons nederig, want er zijn vele uitstekende golfbanen die hun bezoekers en leden verwennen.

Op woensdag 28 maart was het moment van de waarheid. Onze verwachtingen werden overtroffen.

Niet alleen is Het Woold voor het twaalfde jaar op rij door de golfers uitgeroepen tot de meest gastvrije golfbaan met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, maar ons Golfrestaurant Volentieri heeft ook dit jaar weer de titel ‘Beste golfrestaurant van Nederland’ in de wacht gesleept, met een gemiddelde waardering van een 8,9!

Jan van Eijk, een van de initiatiefnemers en eigenaren van Het Woold, is duidelijk onder de indruk. “Elke dag proberen we het beter te doen dan de dag ervoor. In ons restaurant werkt een toegewijd team dat streeft naar perfectie, en deze derde nummer één positie is voor ons nog steeds iets waar we ongelooflijk trots op zijn. Vooral omdat het een prestatie van het hele team is.” 

Team Het Woold bestaat uit mensen in de horeca, greenkeepers, golfprofessionals, management – iedereen die betrokken is bij Het Woold. “Iedereen die deel uitmaakt van Team Het Woold weet dat we streven naar het allerbeste.” We willen dat onze gasten en leden zich thuis, welkom en gewaardeerd voelen. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes.”

Top 10 baan 

Naast de hierboven vermelde nummer één noteringen, is er nog een aantal andere statistische noemenswaardigheden. Zo worden de oefenfaciliteiten van Het Woold beloond met een nummer zes positie. De oefenfaciliteiten op Het Woold zijn van hoog niveau. Mede dankzij de puttacademy waar competitie- en tourspelers beter leren putten.

Het Woold is met een negende plaats een van de top-10 18-holes golfclubs van Nederland. 

Tot snel!

Wat de toekomst ook brengt, we zijn verheugd en trots op onze gezamenlijke prestaties. We blijven vastberaden op deze koers doorgaangaan en streven ernaar om volgend jaar opnieuw een vooraanstaande positie op de ranglijsten te behalen. 

Dank u wel voor uw steun en stem op Het Woold! En graag tot snel!