ParTee Girls bereiden zich voor

Wat zijn het toch bikkels, de golfsters van dames 2 Zondag!

Wie?

Miranda Raaijmakers, Judith van Unen, Jacky Meijer, Jeanne Sars, Doret Schulkes, Monique Lier, Petrie Verheijden en Irma Verhoeven.

Na een urenlange eerste teamvergadering is besloten om iedere twee weken op zaterdag te trainen. Om de beurt bereidt een teamlid de training voor. Driving range, putten, pitchen en chippen, alles komt voorbij. In weer en wind; zelfs bij een gevoelstemperatuur van -4 graden celcius wordt er geoefend. Dan smaakt de warme chocomel met slagroom extra lekker!

En zelfs in de stromende regen  deed het team mee aan de eerste putt-wedstrijd, die glansrijk werd gewonnen door Jacky Meijer. 

Verder oefenen de ParTee Girls tegen ander competitieteams van het Woold. De eerste oefenwedstrijd was tegen dames 1 zondag en werd afgesloten met een gezellige lunch.

Er staan nog 2 oefenwedstrijden gepland.  Zelfs het gesprek over de opstelling voor de dubbels duurde een kop koffie en een glas wijn lang!

Ook in het buitenland wordt flink geoefend. Monique ging een weekje naar Portugal, Irma verbleef maar liefst 5 weken in Spanje en Doret en Jacky gaan op trainingsreis met Iron Shirt en gaan werken aan swing en aan de mentale weerbaarheid. Petrie gaat op wintersport oefenen voor hole 19.

Dus met zo’n gedegen voorbereiding is de competitie nu al geslaagd!

Namens ParTee Girls
Irma Verhoeven