Neighbourcup 2016 begint warm eindigt nat…

header 001

‘Beter een goede buur dan een verre vriend’. De Neighbourcup met onze ‘buren’ van de Stippelberg uit Bakel is een vaste activiteit geworden op de jaarkalender van het Wood. Er wordt op twee verschillende wedstrijddagen gespeeld op 18 holes. Er is een uit- en een thuiswedstrijd. En op beide dagen wordt er lekker nagetafeld in het clubhuis van de Stippelberg of in Volentieri.

Dinsdag vond de speeldag op Het Woold plaats. Zo’n 76 deelnemers streden tegen elkaar in 38 verschillende teams. Het weer was aanvankelijk uitstekend. Er werd behoorlijk wat water gedronken onderweg. Op diverse punten in de baan kon vers water getapt worden en ook de marshall had het razend druk met het aanvoeren van water voor de spelers.

Degene die de warme broodjes in de baan verzorgde had het het slechtst. Niet alleen was het warm en drukkend door het weer, ook de grill-oven maakte het er niet echt koeler op. Hulde, de broodjes waren heerlijk.

Bij dergelijke temperaturen en benauwdheid konden regen en onweer haast niet uitblijven. Voor sommigen kwamen slagregen en donder net te vroeg en zij staakten hun wedstrijd. Anderen hielden stug vol en voltooiden hun wedstrijd in de stromende regen.

Na de wedstrijd was het goed toeven in het clubhuis. De verzorging was weer 100% op zijn Woolds. Voor thuisspelers inmiddels een gegeven. Voor bezoekers nog steeds indrukwekkend. 

De prijzen werden als volgt verdeeld:

Neary:
Dames, Leni van Berlo
Heren, John Steeghs

Longest:
Dames, Gré Peeters
Heren, Toon van Berlo

Teamuitslag:
Als eerste eindigde het team van Mariet Kusters en Toon van Berlo, Jos Hendrik en Rinus van Mullekom werden tweede, Ronald Pieters en Arie van Dommelen eindigden als derde.

De tussenstand voor de Cup is na de eerste wedstrijd: Stippelberg 540 Sf punten en het Woold 494 Sf punten. 

De wedstrijdorgansiatie was in handen van Gré Peeters en Cor Smulders. Alle deelnemers en personeel bedankt voor een geslaagde dag!

Verslag CS/PvL

{phocagallery view=category|categoryid=8}