Maandag 4 november start Wintercompetitie

hole 1 herfst 1500maandag 4 november start de wintercompetitie op de Vier Eijckenbaan en Gezandebaan.

Vier Eijckenbaan:

Spelvorm: Stableford 9 holes, EHCP 0 t/m 54.0. Inschrijven voor De Vier Eijckenbaan kan vanaf maandagmorgen 09.00uur tot en met vrijdagavond 18.00 uur, voorafgaand aan de wedstrijddag via E-golf4u of via de zuil in het clubhuis. Alleen houders van een actieve handicart mogen gebruik maken van een buggy. Voor zaterdag 18.00 uur maakt de wedstrijdleiding de flight-indeling met bijbehorende starttijden met een intervaltijd van 8 minuten. Op oneven weeknummers start de wedstrijd op hole 1 en bij even weeknummers op hole 10.

De indeling staat uiterlijk zaterdag 18.00 uur op de site in E-Golf4u. Flights bestaan uit 3 personen. De eerste flight start in de maand november om 08.30 uur, vanaf december om 09.00 uur. De maximale playing-handicap is 36.0. Elke kaart is qualifying mits de baan qualifying is. Indien de baan niet meer NGF-qualifying is gaat de winterhandicap in en blijven de wedstrijden qualifying. De bijdrage is € 3,- eenmalig voor de gehele competitie.

Voor het volledige wedstrijdreglement wintercompetitie De Vier Eijckenbaan  klik hier

De Gezandebaan:

Spelvorm: Stableford 2x 9 holes. Start: 2x op hole 1

Iedereen met een ledenkaart van de Gezandebaan met minimaal baanpermissie kan deelnemen

Flights bestaan uit 3 personen. De eerste flight start om 09.30 uur. De maximale wedstrijd-exact-handicap is 39.0. Elke kaart is qualifying mits de baan qualifying is.

De bijdrage is € 3,- eenmalig voor de gehele competitie.

Voor het volledige wedstrijdreglement wintercompetitie Gezandebaan klik hier

De slotdag maandagcompetities is maandag 30 maart 2020 met een fun-wedstrijd met aansluitend prijsuitreiking wedstrijden en wintercompetitie.

De wedstrijdcommissie.