Gebruik van de ledenpas

Reserveren en inchecken

Op Het Woold hebben alle leden en Vrienden van het Woold met rittenkaart een speciale ledenpas, voorzien van pasfoto en lidcode. Deze pas heeft u nodig bij het reserveren en/of inchecken van starttijden in de zuilen in de hal van het clubhuis.

Ledensaldo

Daarnaast zijn deze passen te gebruiken in de horeca en op de driving range. U kunt op uw pas ledensaldo storten, wat u kunt gebruiken bij bestedingen op het terras, in het restaurant of om ballen te tappen op de driving range. Hierbij krijgt u 10% korting op driving range ballen.

Ledensaldo opwaarderen

Saldo opwaarderen kan bij de kassa’s in het clubhuis, maar ook online via uw PC, tablet of smartphone. Ons Businesslid MyDealz heeft een handige web app gemaakt waarmee u niet alleen uw saldo zelf kunt opwaarderen, maar ook uw bestelhistorie kunt inzien.

U handelt daarbij als volgt:

  • Ga met uw smartphone of tablet naar de volgende link: https://golfbaanhetwoold.mydealz.nl
  • U krijgt eerst  een “hint” hoe u de link als webapp op uw telefoon kunt opslaan.

  • Open de webapp “Het Woold” en klik op de regel “Wachtwoord vergeten/ Account activeren”.

  • Geef het e-mailadres op dat bekend is bij Golfbaan het Woold.
  • Er wordt nu een e-mail verstuurd met een link die het mogelijk maakt een nieuw wachtwoord aan te maken.
  • Nadat u op de link heeft geklikt, geeft u ter controle opnieuw uw e-mailadres in, gevolgd door tweemaal het nieuwe wachtwoord.
  • U kunt als het goed is nu inloggen op de webapp met uw e-mailadres en uw nieuwe wachtwoord.

U kunt nu het saldo op uw pas raadplegen, via iDEAL of uw mobielbankierenapp saldo toevoegen aan uw pas en uw bestelhistorie raadplegen. Wanneer u saldo toevoegt is dat binnen een paar minuten beschikbaar op uw account. Stortingen vanaf 20 euro zijn daarbij gratis.

Wij wensen u veel plezier met het inregelen van de nieuwe app. Mocht u daarbij tegen problemen aanlopen, meld dat dan bij de receptie.