Ladies & Business: ASWA Keukens brengt deelnemers alles bij over de laatste keukentrends

Zoals u heeft kunnen merken is er sinds de versoepelde Coronamaatregelen ook steeds meer ruimte voor evenementen op Het Woold. Zo ook binnen de Businessclub. Na twee succesvolle Business Challenges in september stond deze maand naast de reguliere Rabocompetitie ook eindelijk weer het Ladies & Business evenement op de agenda. Alle vrouwelijke leden van de Businessleden en partners van de mannelijke leden kunnen op deze dag relaties uitnodigen en genieten van een compleet verzorgde dag op onze golfbaan.

Dit jaar op donderdag 7 oktober stond de Ladies & Business grotendeels in het teken van BC-lid ASWA Keukens, waar we later in het verslag op terugkomen. Eerst werd er aangevangen met een ontvangst in het clubhuis, waar een koffie- & theebuffet klaarstond en het team van Volentieri zorgde voor heerlijke hapjes. Daarna verzorgde Rens het welkomstwoord en de briefing. De spelvorm vandaag was 9-holes Texas Scramble met gedeeltelijke HCP-verrekening. Aangezien er ongeveer 70 dames deelnamen was er besloten dat er op beide lussen werd gespeeld en ieder team speelde óf hole 1 t/m 9 óf hole 10 t/m 18. Daarbij waren op beide lussen ook diverse prijzen te verdienen middels een tweary (hole 1 en 16) en neary (hole 8 en 14). Hierna vertrok iedereen richting de startholes, zodat er om 15.00 uur gestart kon worden. Daarnaast waren er ook een aantal dames die deelnamen aan een golfclinic, die verzorgd werd door Pro Stijn Willekens.

Zoals ze wel vaker zeggen, “je krijgt wat je verdiend”. Dat was in dit geval meer dan terecht, want de hevige mist die al de hele dag in Heusden-zuid ronddwaalde verdween vlak voor de start van de wedstrijd en was het heerlijk nazomers weer. Genieten dus, wat nog meer genieten werd tijdens de break bij het paviljoen. Hier kon iedereen een korte pauze maken, waar het keukenteam & Yannick van Goessens Professionals in Wine klaarstonden met een heerlijke rosé champagne van Gosset met een bijpassend hapje, namelijk een macaron met zalmvulling. Op de foto’s in dit verslag kunt u zien dat dit zeker geen straf was!

Voldaan kwam iedereen terug na de 9-holes ronde en kon er nog even in de zon worden geborreld op het terras. Aansluitend kon er aan tafel worden gegaan voor een diner bestaande uit een amuse en 3-gangen. Zoals het team van Volentieri wel is toevertrouwd was het ook deze avond weer tot in de puntjes verzorgd. Na het hoofdgerecht nam Tomy Klein Zieverink het woord om namens ASWA Keukens de bedrijfspresentatie te verzorgen. Iedereen werd bijgebracht over het ontstaan van ASWA, de kernpunten en de diverse merken & producten die het aanbiedt aan haar klanten.

Daarna nam Rens het woord over om de prijzen uit te delen. Alle prijzen zijn gesponsord, waarbij u de sponsoren terug kunt vinden bij onderstaande winnaars.

Tweary hole 1 – een wijnkoeler & opener, verzorgd door ASWA Keukens

  • Deze prijs is niet gevallen, waardoor na loting het team van Monica van de Putten, Toos van Houts, Ellen Zegwaard & Treesje van de Moosdijk wonnen.

Neary hole 8 – Een bon van luxe B&B Glundr! & sjawl gesponsord door Van der Weerden Mode

  • Gewonnen door Fransie van den Eijnde

Neary hole 14 – Een wijnkoeler en fles champagne van Gossert, verzorgd door Goessens Professionals in Wine

  • Gewonnen door Lenny Hoeks

Tweary hole 16 – een tasje met Miele producten, verzorgd door ASWA Keukens

  • Gewonnen door het team van Sophia van Eijk, Marian Kessels, Lenny Hoeks & Monique Wessels

Teamprijzen (allen verzorgd door ASWA Keukens)

1e plaats: Team van Mieke van Munster, José van der Want & Nel van de Klundert | 25 slagen

Zij winnen een geheel verzorgde kookworkshop bij de Librije

2e plaats: Team van Sophia van Eijk, Marian Kessels, Lenny Hoeks & Monique Wessels | 28 slagen

Zij winnen een geheel verzorgde kookworkshop bij de Kookfabriek

3e plaats: Team van Hanneke Eijsbouts, Christel van Vroonhoven, Rianne Willekens & Connie Roelofs | 29 slagen (o.b.v. matching cards)

Zij winnen een geheel verzorgde kookworkshop met stoomovens van Siemens

Golfclinic

Gerrie Peeters was de gelukkige winnares en mag tijdens de jaarlijkse Master-clinic van de golfopleiding terugkomen, waar alle clinic winnaars samenkomen om te strijden voor een extra clinic en mooie prijs.

Afsluiting

Daarna sloot Rens deze succesvolle en bovenal gezellige dag af met een paar korte mededelingen voor alle BC-leden:

  • Donderdag 14 oktober is de laatste Rabocompetitie van het seizoen;
  • Donderdag 11 november gaan we op bezoek bij Movico in Deurne. Inschrijving is geopend in E-Golf4U en het belooft een spectaculair bezoek te worden;
  • Donderdag 9 december sluiten we het jaar af met het Bye Bye Diner. Save the date, meer info volgt!

Na het dessert ging iedereen voldaan naar huis, maar niet met lege handen: in de hal stonden namelijk meer dan 70 goodiebags klaar, met daarin spulletjes van Golfshop Het Woold, een fotolijstje van Juwelier van Hooff, een snijplank van ASWA Keukens en een worst van Slagerij Thomas Koppens. Want zoals Tomy Klein Zieverink zelf al zei: bij een snijplank hoort natuurlijk ook een worst!

Als organisatie kijken we terug op een geslaagd evenement, danken we alle sponsoren nogmaals voor hun bijdragen en zien we graag alle aanwezigen snel weer terug op Het Woold. Hieronder vindt u nog een fotoverslag.