Ladies & Business 2019

ladies 002Donderdag vond het jaarlijks terugkerende evenement Ladies & Business plaats. Speciaal georganiseerd voor onze vrouwelijke businessleden, vrouwen van businessleden en niet te vergeten hun relaties en vriendinnen. Met deze keer speciale aandacht voor Golfkleding van het prachtige merk PAR69.

Opvallend is het mooie aantal deelnemers, maar liefst 90 ladies! De organisatie hoopt dat dit een voorbode is voor de laatste Rabocompetitie op donderdag 10 oktober, met als thema Bierfest. Belangrijkste ingrediënten voor dit feest zijn bier, wijn, schnapps, braadworst, schnitzel, lederhosen, dirndl en natuurlijk schlagerartiesten. Dit wilt u niet missen. Nog niet hiervoor ingeschreven?! Doe dit dan alsnog om er gezamenlijk een spetterende afsluiting van te maken.

Denk maar niet dat onze Ladies een balletje in moeten slaan, om tot geweldige scores te komen. Een stukje ontspanning voor de wedstrijd is veel meer waard en al helemaal onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en gebak.

Ook werd de mooie golfkleding van PAR69 al leuk gepresenteerd onder leiding van Robine Lempers en Marie-Louise Bienfait. De golfkleren vlogen als warme broodjes over de toonbank, dat natuurlijk volledig te begrijpen is als u bekend bent met de kwaliteit en uitstraling van het merk PAR69. Binnenkort is de golfkleding zelfs in golfshops in Spanje te verkrijgen.

Met de buikjes goed gevuld gingen de dames de golfbaan in. In teams van drie of vier personen hebben ze de spelvorm Best Ball gespeeld. Dames ondervonden geen enkele druk, waardoor er veel gelachen en juist uitstekend gescoord werd. Daar kwam nog bij dat de dames tussendoor op de baan konden genieten van een glaasje port met een kaasje, geserveerd door Jelmer.

ladies 001

Bij terugkomst genoten de dames van een 4-gangen diner. Na het voorgerecht van preisoep gevuld met panna cotta van zongedroogde tomaat en gerookte zalm, volgde de presentatie van het merk PAR69 door Robine en Marie-Louise. Over het ontstaan van PAR69 en de toekomstplannen. Na een heerlijk stukje zeebaars volgde de prijsuitreiking. De neary’s werden gewonnen door May van Bilsen, Marie-Louise Bienfait, Juul Kivits en Corine Klijn.

De tweede en derde plaats kregen zoals gewoonlijk een eervolle vermelding. Met één punt verschil won het team van Marianne Kessels, Robine Lempers, Danique van Eijk en Sophia van Eijk.

ladies 003Aan de golfclinic namen 8 dames deel. Stijn Willekens verzorgde voor de dames een leuke eerste kennismaking met de golfsport. De winnares Alice Schmeitz mocht een prachtige shawl met het welbekende merk POM in ontvangst nemen, gesponsord door ‘’Van Der Weerden Mode’’ uit Someren.

De prijsuitreiking werd gevolgd door het hoofdgerecht van runderhaas omringd met verse groenten van het seizoen. Gevolgd door een verrassende activiteit, BINGO. Prijzen gesponsord door Golfshop het Woold en Golfbaan het Woold, maakten de dames laaiend enthousiast.

Het was even zoeken, doen we ‘’horizontaal’’, ‘’verticaal’’, ‘’links naar rechts’’, ‘’rechts naar links’’, ‘’diagonaal’’, ‘’hele kaart vol’’. In ieder geval zijn alle mogelijkheden de revue gepasseerd.

De avond werd afgesloten met een creatief dessert, bereid door onze koks. Genaamd Chocolade Surprise ‘’Het bos van het Woold’’. De naam zegt het al, het smolt op je tong.

Ladies, we hopen dat jullie genoten hebben en dat we jullie snel weer mogen verwelkomen op het Woold!