Kijk op Gordijnen

Kijk op Gordijnen is een snelgroeiende franchiseformule die is ontstaan vanuit Deurne en zijn we doorgegroeid naar diverse locaties in Noord-Brabant en Limburg. Ons gezamenlijke doel is streven voor de hoogste klanttevredenheid en beste prijs/kwaliteitverhouding van onze producten. Wij bedienen zowel de B2C- als de B2B-markt. De verkoop vindt plaats vanuit onze showrooms of thuis op locatie. De kracht van onze formule ligt in volledige ontzorgen van de klant door de producten op locatie in te meten en na productie te laten monteren door onze eigen vakmensen.

Dankzij onze eigen automatisering (Software Portaal), die perfect aansluit bij onze formule, kunnen we snel schakelen en hebben we directe, korte lijnen met onze leveranciers en klanten. Onze producten worden grotendeels lokaal gemaakt, waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen en eventuele reparaties snel kunnen verhelpen. Het blijft uiteindelijk handwerk met vele tussenschakels.

Met Kijk op Gordijnen bieden we naast raamdecoratie ook vloeren, of buitenzonwering aan en nemen we alles uit handen. Wij leveren de volgende producten: inbetweens, gordijnen, vouwgordijnen, shutters, jaloezieën, plisségordijnen, duo-rolgordijnen, paneelgordijnen, lamellen, screens, rolluiken en diverse soorten vloeren, zoals pvc, laminaat, tapijt, vinyl en marmoleum.

Bauke Jansen
Directeur