Karlijn van den Oever & Luka van de Wiel winnen drukbezochte Jeugd kampioenschappen 2022

Soms wordt er gezegd “uitstel leidt tot afstel”, maar dat ging afgelopen zondag 25 september niet op bij de jeugdleden van Het Woold. In verband met de vakantieperiode had de Jeugdcommissie eerder al besloten om de Jeugdkampioenschappen 2022 te verplaatsen naar een zondag later in september en zich daarmee los te koppelen van de “volwassenen” Strokeplay kampioenschappen. Dit vanwege de vakantieperiode en het kunnen voorbereiden op de belangrijkste wedstrijd van het jaar voor onze jeugdleden.

Het werd een geweldige dag met een super programma: in heerlijk nazomer weer speelden er zo’n 25 jeugdleden 2x 9-holes Gezandebaan en tussen de twee rondes door hadden Nick & Stijn een aantal challenges voorbereid op de zowel de putting green als in het putting center van Rob Mouwen. Het team van Volentieri zorgde hierbij voor lekker worstenbroodjes en tijdens de prijsuitreiking voor bitterballen.

Op een vol terras nam voorzitter van de jeugd-cie Stijn Willekens het woord om alle betrokkenen te bedanken voor hun inzet en hulp en werden alle deelnemers naar voren geroepen voor de prijzen die ze hadden gewonnen. Daarbij kroonden Luka van de Wiel en Karlijn van den Oever zich als jeugdkampioenen van 2022! Luka met een bijzonder knappe ronde van 54 slagen (level par, inclusief 3 birdies!!!) en Karlijn met 68 slagen, nipt voor Maloe & Bibi. Scores om trots op te zijn en beiden zagen hiermee hun handicaps zakken. Hieronder een opsomming van alle winnaars:

Jongens

  1. Luka van de Wiel
  2. Frans Janssen
  3. Max Verbeek

Meiden

  1. Karlijn van den Oever
  2. Maloe Meeuwissen
  3. Bibi Frencken

Daarnaast mocht ook Daan Steijvers naar voren komen omdat hij van de “jongste leden” de beste score had binnengebracht.

Winnaars putting challenge

  • Outdoor: Lucas Blankwater
  • Indoor: Karlijn van den Oever

Als Jeugdcommissie kijken we terug op een bijzonder geslaagde dag, waarop alle ingrediënten aanwezig waren om alle jeugdleden een fijn evenement aan te kunnen bieden. Het volgende evenement is op vrijdagavond 18 november. Dan staat het traditionele Moonlight Golf weer op de agenda. We zien alle jeugdleden graag dan weer!

De Jeugdcommissie,

Stijn, Nick, Rens & Elmar