Jaarprogramma 2022

’’Bedenk dat er duizenden Nederlanders zijn die graag willen golfen. Met bewijs dat je langer en gezonder leeft, beweeg je jezelf voort in een prachtige omgeving. Na de ronde is er een mooi excuus om te genieten van een goed glas wijn of koud biertje. En het mooiste van alles, 4 uur ontsnappen uit de alledaagse drukte. Waarom golft niet iedereen?’’.

** Voor diegene die halverwege het jaar instromen zijn de kosten uiteraard gehalveerd**

En hoe fijn zou het zijn als je dan allemaal prachtige ballen slaat? Met ons ‘2022 programma’ gaat dat gebeuren. Een jaar lang golfles voor maar 29,50 p/maand. Dit alles gecombineerd met een 9 holes midzomer avondtoernooi is dit iets wat je niet wilt missen.

  • 20 lessen van een uur, verdeeld over een jaar (met uitzondering van de maanden juli en augustus, dan hebben we vakantie). Lessen worden in overleg gepland.
  • Groepen met maximaal 5 medecursisten.
  • 3 prive lessen van elk 25 minuten. Met deze één op één lessen zet de leraar gerichte leerdoelen uit.
  • Komt het een keer niet uit? Dan stuur je iemand anders.
  • Midsummer gezelligheidstoernooi. Datum 25 juni om 16.00 uur of 18.00.

We hebben de maandelijkse instructie wedstrijden. Competitief speelt u 9 holes op de Gezandebaan met een instructie-element. Leren op de plek waar het moet gebeuren. Dit was voorheen het par3 weekend en is nu exclusief voor ons jaarplan. Wij vragen een vergoeding van 5 euro per deelname. Lid zijn is niet nodig en er kunnen maximaal 36 deelnemers per keer meedoen. Mochten we dit aantal overschrijden dan organiseren we een tweede aansluitende sessie.

Natuurlijk hebben we ons jaarplan + (jaarplan plus). U volgt het normale jaarplan zoals beschreven maar dan in een groep van maximaal 4 personen. Kosten bedragen 42,50 p/maand.

Ook dit jaar worden de lessen weer verzorgd door Nick en Stijn. Heb je interesse om mee te doen? Meld dan aan via onderstaande knop.