Jaarprogramma 2023

’’Bedenk dat er duizenden Nederlanders zijn die graag willen golfen. Met bewijs dat je langer en gezonder leeft, beweeg je jezelf voort in een prachtige omgeving. Na de ronde is er een mooi excuus om te genieten van een goed glas wijn of koud biertje. En het mooiste van alles, 4 uur ontsnappen uit de alledaagse drukte. Waarom golft niet iedereen?’’.

En hoe fijn zou het zijn als je dan allemaal prachtige ballen slaat? Met ons ‘2023 programma’ gaat dat gebeuren. Een jaar lang golfles voor maar 34,50 p/maand. Dit alles gecombineerd met een 9 holes midzomer avondtoernooi is dit iets wat je niet wilt missen.

  • 20 lessen van een uur, verdeeld over een jaar (met uitzondering van de maanden juli en augustus, dan hebben we vakantie). Lessen worden in overleg gepland.
  • Groepen met maximaal 5 medecursisten.
  • 3 prive lessen van elk 25 minuten. Met deze één op één lessen zet de leraar gerichte leerdoelen uit.
  • Komt het een keer niet uit? Dan stuur je iemand anders.
  • Midsummer gezelligheidstoernooi. Datum 17 juni om 16.00 uur of 18.00. We starten om 1600 met de groep. Mocht deze te groot worden start er een nieuwe groep om 18.00 uur.

Tevens organiseren we nog drie extra thema wedstrijden op de PAR3 baan. Aangezien ons Midsummer toernooi zo goed ontvangen wordt herhalen we dit nog 3x. Deze sessie zal een combinatie van training zijn & toepassing op de baan. Dus een ruime activiteit van 2 uur. Natuurlijk kleden we dit aan met een hapje. Daarvoor zal een kleine bijdrage gevraagd worden die we t.z.t. nog communiceren.

Data extra activiteiten zijn; 11 maart, 16 september en 16 december.

Natuurlijk hebben we ons jaarplan + (jaarplan plus). U volgt het normale jaarplan zoals beschreven maar dan in een groep van maximaal 4 personen. Kosten bedragen 45 p/maand.

Ook dit jaar worden de lessen weer verzorgd door Nick en Stijn. Heb je interesse om mee te doen? Meld je dan via info@robmouwen.nl