Innoveer in je mensen en bedrijf met 80% subsidie!

Een interessante activiteit door BC LId Sensare! Kom naar de innovatiewerkplaats
Inkoppertje; je werkt vast het liefst met medewerkers die hun kennis en vaardigheden op peil hebben en houden.

En deze; je wilt de ontwikkeling van je mensen faciliteren, maar graag zonder dat het een rib uit je lijf kost.

Dan is de SLIM-regeling er voor jou! Je krijgt dan 60% of 80% van de gemaakte interne en externe kosten terug tot een bedrag van € 25.000,- Ik nodig je uit voor de innovatiewerkplaats in Asten waarin je leert hoe jij dit slim kunt benutten.

Ontdek hoe jouw bedrijf hier beter van wordt

Leuk zo’n vette subsidie, maar past dat ook voor de ontwikkeling van jouw bedrijf? En hoe zit dat met de criteria voor de aanvraag?

Sensare organiseert woensdag 11 maart van 14:30-16:00 een innovatiewerkplaats voor MKB-ondernemers. Hier hoor je wat de regeling voor jou organisatie kan betekenen en doe je met elkaar ideeën op hoe je mensen voor jouw organisatie kunt binden, boeien en behouden! Spoiler alert; de subsidieaanvraag is geen struikelblok.

Meedoen? Schrijf je gratis in! Zorg dat je erbij bent door uiterlijk maandag deze mail te beantwoorden. Er is plaats voor 20 mensen.

Aandacht is goud

Personeel is het belangrijkste kapitaal van de organisatie. Geef aandacht en investeer in ontwikkeling, want dat wordt door medewerkers het hoogst gewaardeerd. Het is trouwen ook effectiever dan een financiële stimulans!

SLIM-regeling
De SLIM-subsidie heeft als doel om leren en ontwikkelen in het MKB vanzelfsprekend te maken. Dit betekent dat in de onderneming aandacht is voor de ontwikkeling van het bedrijf en de medewerkers. De regeling helpt bedrijven om zich beter te wapenen tegen ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Er zijn vier activiteiten waarvoor je een subsidie kunt aanvragen;

1. Doorlichting van de onderneming.

2. Loopbaan- en ontwikkeladviezen.

3. Een methode in de onderneming die werknemers stimuleert kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen.

4. Bieden van een praktijkleerplaats in de derde leerweg.Er is jaarlijks € 48 miljoen beschikbaar. Dit jaar zijn er twee inschrijftermijnen voor MKB. De verwachting is dat bij de 2e inschrijftermijn het subsidieplafond snel wordt bereikt; je hebt een aanzienlijk grotere kans op toekenning als je aan de 1e inschrijftermijn meedoet. Deze is al open en loopt af op 31 maart!

Aanmelden en info op miranda@sensare.nl