Sjaak, Jack, Jacques, Jan, Jan, en Gert-Jan en de sloper

Onze start was niet hoopgevend,  weinig samen getraind, niet voorgespeeld, één teamlid tijdelijk in de lappenmand, een trieste aanvoerder met een zere schouder, zo gingen wij van start in onze competitie. Maar wel allemaal sterk gemotiveerd en met veel zin in een paar leuke vrijdagen.

En hoe ziet dat er nu uit na drie rondes. Sjaak speelt gelukkig alweer mee en Jan Zegwaard zijn schouder doet het prima (met wat van die molletjes vooraf en tijdens een rondje). 

En tijdens onze laatste wedstrijden werd er een van ons zelfs benoemd als “de sloper”. Martin laat ook weinig heel van zijn tegenstanders. We hebben nu 14-4, 16-2 en 12-6 gewonnen en als we dit nog eens dunnetjes overdoen op de Swinkelsche volgende week dan worden we ongeslagen kampioen en promoveren naar de 3 e klasse 27 holes in 2024.

Als die tenminste tegen die tijd nog bestaat want kennelijk heeft de NGF besloten dat dit alleen is weggelegd voor de tweede klasse en hoger. Zou jammer zijn want het is erg duidelijk iedereen vindt deze competitie super gezellig. Dubbel vreemd want bij welke sport worden nu de iets minder hoog geklasseerde teams gedegradeerd tot het spelen van een “halve” wedstrijd. Denk eens aan een voetbalwedstrijd van maar één helft voor alle amateurteams 

Maar goed we wachten het maar eens af: eerst maar eens proberen kampioen te worden volgende week!