Heeft u al op Het Woold gestemd?

Draagt u onze vereniging een warm hart toe en bent u lid van de Rabobank? Dan vragen wij graag uw aandacht voor het volgende:

Onze Golfvereniging doet mee met de Rabo ClubSupport stemcampagne. Leden van de Rabobank kunnen daarbij tot 26 september hun stem uitbrengen op drie verenigingen die ze een warm hart toedragen. Wij zouden het geweldig vinden als u ook Golfvereniging Het Woold (regio Peelland Zuid) uw stem gunt. Hoe meer stemmen er op onze club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Waarom zou ik op Het Woold stemmen?

Er zijn veel verenigingen die meedingen naar uw stem. Het Woold is een geweldige vereniging, een tweede huis voor velen. En dat moet zo blijven. De ondersteuning die we (wellicht) in de toekomst ontvangen vanuit de Rabo Clubsupport Campagne zal worden gebruikt voor ter beschikking stellen van handicarts aan mindervalide golfers om hen daarmee in staat te stellen het golfspel te blijven beoefenen, waarmee deze groep golfers de mogelijkheid heeft zowel lichamelijk als geestelijk actief te blijven. Ook zij hebben recht op volledige participatie in de sport!

Een fantastische bestemming die uw ondersteuning meer dan rechtvaardigt, zo vinden wij.

Hoe kan ik stemmen?

Ben je lid van Rabobank en regel je je bankzaken online of via de Rabo App? Dan stem je eenvoudig via de app of internetbankieren, je hebt dan géén aparte stemcode nodig. Dit werkt als volgt in vier stappen of bekijk de instructie voor de app hier:

  1. Log tussen 5 en 26 september in op je internetbankieren, of in de app.
  2. Klik op de knop ‘Service’. In de app vind je deze knop rechtsonder, in Internetbankieren staat de knop rechtsboven.
  3. Scroll nu helemaal naar beneden naar ‘Lidmaatschap’ en klik hierop.
  4. Klik op ‘Rabo ClubSupport’ en je kunt je stemmen uitbrengen op drie deelnemende clubs naar keuze. 1 stem per club.

Alvast heel erg bedankt!

Namens iedereen van Het Woold alvast heel erg bedankt voor uw stem op onze vereniging!