HANDICARTCOMMISSIE

Jan van Grotel sr.

Jan van Grotel sr.

Voorzitter
Dolly Veldman

Dolly Veldman

Consul
Bernadette Raymakers

Bernadette Raymakers

Lid

De Stichting Handicart is opgericht in 1986 met als doel:  Tijdelijke of permanent mindervalide golfers in staat te stellen het golfspel te blijven beoefenen. Met de handicartpas/gebruikerskaart/app van de Stichting Handicart kunt u voor een gering bedrag gebruik maken van een buggy als handicart.

De commissie biedt hulp en verstrekt informatie over de Stichting Handicart en bij het aanvragen van een tijdelijke of permanente handicartpas/gebruikerskaart/app van de Stichting Handicart. Verder tracht de commissie donateurs te werven voor de Stichting Handicart en organiseert zij jaarlijks met hulp van andere commissies en baaneigenaar de Handicartwedstrijd. (Hieraan kan iedereen deelnemen en de inkomsten komen ten goede aan Stichting Handicart en de handicarts van golfbaan het Woold)

Ga naar de website van Stichting Handicart , www.handicart.nl Via pas aanvragen komt u bij het begin van het aanvraagformulier. Dit formulier moet u volledig invullen, op het einde downloaden, vervolgens laten tekenen door een arts/therapeut, zelf ondertekenen en met een recente pasfoto doen toekomen aan Dolly Veldman, consul van Stichting Handicart op golfbaan het Woold.

Zij moet het formulier ook tekenen en zorgt vervolgens voor verzending  naar Stichting Handicart. Waarna u de pas/app  thuisgestuurd krijgt. Deze pas/ app  is alleen geldig in Nederland, bij golfclubs/banen, die met Stichting Handicart een overeenkomst gesloten hebben.

Bij Dolly Veldman, Heerbaan 65, 5721 LR Asten, 06-38427841, dolly@lankhorstveldman.nl

en Jan van Grotel, Kesselcamp 2, 5721 LC Asten, 06-48541150, janvangrotel@gmail.com

of de receptie van Golfbaan het Woold.