Golfclinics

Een golfclinic op het Woold is een unieke kans om kennis te maken met de golfsport en staat garant voor een actief dagje uit met familie, vrienden, relaties of klanten. Steeds meer mensen spelen golf. Vaak hebben zij kennis gemaakt met de golfsport via een golfclinic. Zo’n golfclinic is niet alleen leerzaam maar ook hartstikke leuk. Vooral als u de golfclinic combineert met een diner-arrangement of een andere activiteit.

Golfclinics zijn er voor ieder budget. We maken graag samen met u een aanbieding die bij u past. De golfclinics zijn ‘all-in’. U hoeft zelf helemaal niets mee te brengen, wij regelen de golfuitrusting en ballen voor u.

Onze golfclinics bestaan uit twee delen. U begint met het oefenen van de basisslagen onder begeleiding van de golfleraar en kunt vervolgens optioneel aansluitend de baan in om een echte ronde golf te spelen.

In het eerste gedeelte gaat u met de golfleraar de basisslagen van het golfen oefenen. Voor het eerste deel, 2 uur les, betaalt u €12,50 per persoon.

Wilt u aansluitend de theorie in de praktijk brengen? Ook dit is mogelijk. U zult dan onder begeleiding van de golfleraar op onze Gezandebaan PAR-3 een ronde golf spelen. De kosten voor de greenfee bedragen €18,50 per persoon.

De kosten voor de golfleraar bedragen €53,- per uur voor de gehele groep. Groepen tot 12 personen hebben één golfleraar tot hun beschikking. Grotere groepen krijgen meerdere golferaren toegewezen. Bent u met meer dan 12 personen? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Tevens attenderen we u op de kledingvoorschriften tijdens de golfclinic, welke u HIER kunt vinden.