Golf & Glundr!

Naast de accommodaties waar wij de meerdaagse arrangementen “Golfen in de Peel” en “Gastvrij Golfen” mee organiseren, werken wij ook samen met Glundr!, een enorm unieke locatie tegenover Golfbaan het Woold met als kernwaarden echtheid, aandacht, luxe & privacy.


Glundr! is uitermate geschikt als uitvalsbasis voor een heerlijke golfvakantie. Deze ‘thuisbasis’ biedt de unieke mogelijkheid om in een (lang) weekend of midweek aaneengesloten op de mooiste golfbanen van Zuid Nederland te spelen. En ’s avonds na golf & diner op Het Woold hoef je maar de straat over te steken om bij Glundr! te overnachten.

Wanneer u graag op Het Woold komt golfen en bij Glundr! wilt overnachten, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Ivon. Zij zal vervolgens met u de mogelijkheden betreffende de overnachting bespreken en daarna met ons contact opnemen om starttijden vast te leggen. Ook een diner in ons golfrestaurant Volentieri kan via Glundr! gereserveerd worden.

Op deze manier loopt het gehele programma via Glundr! en kunt u genieten van een programma dat helemaal aansluit bij uw wensen.

Hieronder vindt u de contactgegevens van Ivon.

Ivon van Bussel

0493 – 78 26 26
info@glundr.com