Geslaagd & drukbezocht familietoernooi op Tweede Paasdag

Maandag 18 april 2022

De EVCO en de Jeugdcommissie hebbende handen ineen geslagen om dit jaar het familietoernooi 2022 te organiseren. Waar voorheen werd gekozen voor een wedstrijd op de Gezandebaan, hebben we dit jaar ervoor gekozen om ook de baan aan de overkant van de weg erbij te betrekken. Je kon je dus inschrijven voor 9 holes Gezandebaan of 9 holes Vier Eijckenbaan. Op het moment dat de eerste uitnodigingen eruit gingen merkten we al dat deze opzet aansloeg. Met uiteindelijk 8 teams Gezandebaan en 9 teams 4 Eijckenbaan hadden we 70 deelnemers, geweldig.

Zoals het gezegde luidt: je krijgt wat je verdient!! Was dat voor ons ook van toepassing, we hadden geweldig weer, alle omstandigheden aanwezig om er een geweldige golfdag van te maken. Rond 12 uur druppelde de eerste deelnemers binnen, iedereen had er zichtbaar zin in. Monique Lier heeft uiteindelijke de prijs verdiend voor enthousiaste outfit (zeker een vermelding waard!).

Iedereen werd rond 12.45 uur op de hoogte gebracht van de te lopen route en gelukkig had bijna iedereen goed opgelet. Vier Eijckenbaan was simpel gewoon starten op hole 1 en doorlopen tot 9, start je op 5 dan loop je door tot hole 9 en ga je daarna naar holle 1😃. Op de Gezandebaan hadden we 9 holes met een twist, na hole 9 mocht je een beat the Pro spelen. Dat was hole 10, waar Nikita zich in zijn eentje kranig heeft geweerd tegen de 8 teams. Goed gedaan Nikita. Na de beat the pro kreeg je voor de nieuwe golfshop van Ellen een heerlijk worstenbroodje aangeboden. Daarna moesten de teams ook nog 8 holes op de putting green spelen waarbij iedere speler minimaal 2 holes moest spelen. De vlaggen waren uitdagend gekozen dus een goede score binnen halen op de graan viel niet mee. En zo heeft iedere team uiteindelijk 18 holes gespeeld.

Zo waren beide lussen bijna gelijktijdig klaar, en was iedereen moe maar voldaan. Daarna werd er op het terras nog een hele leuke prijsuitreiking gedaan, alle prijswinnaars werden mooi in het zonnetje gezet terwijl Frans Ockers voor de heerlijke bitterballen zorgde. Hierbij nam hij tevens een momentje om óók op de foto te mogen. Hieronder staan alle prijswinnaars:

Gezandebaan

1e plaats: de familie Wouters

2e plaats: familie van Oosterhout/Bakker

Neary heren: Thom Lier

Neary dames: Judith van Unen

Longest: Jori vd Wiel

Vier Eijckenbaan

1e plaats: familie Steijvers/van Oosterhout (met een jarige Daan!)

2e plaats: familie Thielen/van Oosterhout

Neary: Gabriël Hage

Tweary: familie Eckstein/Manders


We kijken terug op een geweldig geslaagd evenement en hopen alle deelnemers bij een volgend familie-evenement terug te zien!