Even voorstellen: Anouck & Gianni

Als personeel doen we er iedere dag alles aan om het morgen beter te doen dan vandaag. We zijn daarom super blij met het nieuwe personeel dat de afgelopen tijd bij ons is komen werken om het “Woold-team” te versterken. Graag stellen we 2 van deze nieuwe toppers aan u voor, die beiden fulltime op Het Woold werken: Gianni van Gestel & Anouck Bongaerts.


Beste iedereen!

Vanaf begin april draai ik al fulltime mee binnen het team van Het Woold en heb ik al met veel mensen mogen kennismaken. Maar helaas is dat nog niet met iedereen gelukt. Vandaar dat ik mijzelf even in het kort zal voorstellen.

Ik ben Gianni van Gestel, 25 jaar en woon sinds iets meer dan een jaar weer in Asten.
Voordat ik bij Het Woold terecht ben gekomen heb ik gestudeerd en gewoond in Tilburg, hier heb ik de opleiding CO-IEMES gevolgd (Communicatie- International, Event, Music and Entertainment Studies). Ik heb het altijd erg leuk gevonden om achter de schermen en af en toe ook voor de schermen ervoor te zorgen dat alles goed geregeld word en dat iedereen onbezorgd kan genieten.

Verder houd ik ervan om lekker creatief bezig te zijn met van alles en nog wat. Iets wat ik binnen Het Woold ook steeds vaker hoop te kunnen doen.
In de vrije tijd die ik daarnaast nog heb ben ik veel bezig met mijn eigen onderneming Fixs Creations. Waar ik mezelf vooral bezighoud met het bedenken van concepten en het maken van content. Vooral in de vorm van fotografie en videografie. Als er dan nog vrije tijd over blijft, sport ik graag.

Hopelijk kan ik mezelf binnen Het Woold steeds verder ontwikkelen en kan ik wanneer ik alles onder de knie heb, hier ook een toegevoegde waarde blijven voor het team en de ambities van Het Woold. Mocht je nog meer van me willen weten dan sta ik altijd open voor een gezellig praatje!

Gianni van Gestel


Dag allemaal,

Een aantal van jullie heb ik al mogen ontmoeten maar voor degene die het nog niet wisten; Ik ben Anouck Bongaerts en sinds 1 juli jl. mag ik deel uitmaken van het ‘Woold-team’. Ik ben 33 jaar en heb 2 jaar geleden het Limburgse Weert verruild voor Asten om daar samen te gaan wonen met mijn vriend en zijn 3 kids (15, 12 en 10 jaar).

Van nature ben ik een sociaal, creatief persoon die er graag op uit trekt met familie en vrienden. Het liefst knutsel en freubel ik de hele dag maar ben daarnaast ook helemaal gek van dieren, bloemen & planten en niet te vergeten Carnaval! Ik heb een enorme drive om mensen het naar hun zin te maken met een persoonlijke ‘touch’.

Sinds ik klaar ben met de opleiding, horeca gastvrouw & koksopleiding aan de Rooi Pannen in Eindhoven en Tilburg, werk ik al in de horeca: van cafés, vakantiepark tot restaurants. De afgelopen 11 jaar ben ik werkzaam geweest als (assistent) manager bij Domein Laurabos te Weert, bij jullie wellicht bekend als Golfbaan Crossmoor.

Ik heb voor het Woold gekozen omdat hier gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Tijdens mijn gesprekken met Jan, Danique, Fréderique & Frans hebben zij mij laten zien dat het Woold toegankelijk is voor iedereen en de collega’s altijd voor elkaar klaar staan. Een leuke bijkomstigheid is dat ik al heel veel leden ken én het natuurlijk ook nog eens lekker dichtbij huis is ;-).

Mochten jullie nog vragen hebben of zin hebben in een leuk praatje, trek me dan gerust aan mijn schort. Tot snel!

Anouck Bongaerts