EVCO Eindejaarswedstrijd

De Evenementencommissie (EVCO) heeft tot hoofdtaak het bevorderen van het sociale leven en het onderlinge contact van de leden binnen de golfvereniging.

Op 13 november is de voor dit jaar laatste, door de EVCO, georganiseerde wedstrijd op de PAR3 Gezandebaan gespeeld. Op een zonovergoten dag hebben 33 spelers deelgenomen aan deze wedstrijd. Tijdens de wedstrijd is gekozen om individueel strokeplay te spelen. Tevens waren er een drietal mogelijkheden om extra slagen aftrek te kunnen winnen. Deze keer is er voor gekozen om, naast het korte spel, aandacht te besteden aan biodiversiteit op onze mooie baan.

Gedurende de ronde werden de spelers voorzien van een glaasje, wie bedenkt dat we medio november in een polo kunnen spelen, warme chocolademelk of glühwein.

Na de ronde werden we door het personeel van het Woold verwend met een heerlijke wildpeper met rode kool en aardappelpuree.

Zeker door het prachtige weer is deze wedstrijd in een uitstekende stemming en met prima resultaat verlopen. De uiteindelijke winnaar van deze wedstrijd is Cor Naninck geworden met een netto score van 54 slagen.

Onze volgende wedstrijd zal, de exacte planning is nog niet bekend, eind maart 2023 plaats gaan vinden. We hopen dat we dan onder dezelfde omstandigheden net zo’n gezellige wedstrijd kunnen gaan spelen.