Drukbezochte voorjaarseditie van Woold Business Cup

Op donderdag 14 april was het goed te merken dat de zomertijd weer in gebruik is: met zo’n 80 deelnemers aan de start van de 2e Woold Business Cup dit seizoen was het “vollebak”. Na een succesvolle editie met Welcome Back Diner in maart had ook deze maand een speciaal tintje, waarover later meer. Na een ontvangstwoordje door Danique gaf Rens een korte briefing met speluitleg. De gekozen spelvorm voor deze maand was Fourball Betterball, met alle deelnemers verdeeld over 2 lussen.

Er werd rond 16.00 uur gestart voor een 9-holes shotgun ronde in prachtig lente weer, wat ook in de baan langzaam tot uiting komt. Alles wordt steeds groener en dus ook worden de contouren van de fairways steeds beter zichtbaar. Dit alles is dus een mooie voorbode voor dit golfseizoen en het kwam ook in uiting in de scores van diverse teams. Na de ronde verzamelden alle deelnemers zich weer op het terras, waar al gauw genoeg de 1e gang van het 4-gangen diner werd uitgeserveerd door het team van Volentieri. Ondertussen had ook iedereen de gelegenheid om zich op te frissen voor het verdere avondprogramma in het restaurant.

Tussendoor had Danique een mooie, belangrijke mededeling voor alle aanwezigen. Na het afscheid van de Rabobank als hoofdsponsor is er de afgelopen maanden gezocht naar een nieuwe invulling. Hierbij is er een nieuwe constructie ontstaan met Goorts & Coppens Advocaten en RIVEZ Assurantiën, die samen voor een duurzame invulling van de sponsoring als “partners” gaan zorgen. Hierover vertellen we u later meer, maar tijdens deze aankondiging werden Guido Goorts & Irene van Geel (G+C) en Wiljon Schepers & Martijn Wolters (RIVEZ) alvast in het zonnetje gezet.

Daarna kon voorzitter Henk Hoeks verder met het geplande bedrijfsinterview met Ties van Gulick van Gerrits & van Gulick Notarissen. Ties, fanatiek golfer, voorheen in Gemert actief als notaris, heeft momenteel met zijn kantoor in Deurne de standplaats en verder ook nog vestigingen in Uden & Gemert, welke hij samen met Roland & Marjolein Gerrits runt. Hierbij zijn ze voornamelijk actief in de sector betreffende onroerend goed/hypotheken/veilingen, maar ook in de sectoren familierecht en overnames/fusies/splitsingen. Zijn kantoren proberen op een laagdrempelige manier alle klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hun vakgebied is, zoals Ties zelf ook aangeeft, “voor de meesten al lastig genoeg om te begrijpen”. Daarna sloot Ties af met een advies voor de aanwezige BC-leden: “Geniet elk moment van het leven”. En laten we dat nu nét met z’n allen op een dag zoals deze volop aan het doen zijn!

Prijsuitreiking

Er kon verder worden gegaan met het diner, waarna tussen de laatste 2 gangen de prijsuitreiking volgde. Henk Hoeks had hierbij nog een aantal mededelingen, namelijk de aankomende activiteiten:

  • De Business Tour (9-holes individueel) op donderdag 24 april
  • Woold Business Cup op donderdag 12 mei
  • Inschrijving Business Challenge op 9 & 10 juni geopend in E-Golf4U. Dit via de wedstrijd “BC Challenge Inschrijflijst..”

Tevens werden alle aanwezige gasten bedankt voor hun aanwezigheid. Vervolgens konden alle dagwinnaars bekend worden gemaakt.

Wedstrijd A

Longest (hole 1) | Emma Huijbregts & Ernest Keulers

Neary (hole 8) | Danique van den Eijnde – van Eijk & Jan Zegwaard

Teamprijzen:

Eerste plaats | Jan Zegwaard & Peter van der Horst | 21 pnt

(Gedeeld) tweede plaats | Jean-Louis van Aerle & Erik Rijink + Guido Goorts & Irene van Geel | 21 pnt

Wedstrijd B

Neary (hole 14) | Roland Daems (bij de dames helaas geen neary geslagen)

Longest (hole 18) | Judith van Unen & Albert Vink

Teamprijzen:

Eerste plaats | Tom Fasen & Paul van Vroonhoven | 20 pnt

Tweede plaats | Koosje Bos & Marja Verbeek | 18 pnt

Derde plaats | Stefan Aspers & Noortje van den Heuvel | 18 pnt

We sloten net als vorige maand af met het loten van 2 bedrijven die in de maand mei een flight met gasten mogen meebrengen. Fréderique trok Onze B.V. & Koninklijke Eijsbouts als de gelukkige winnaars!

Na het dessert werd het programma afgesloten en bleven diverse leden nog gezellig napraten over wederom een geslaagde editie. Zoals boven bij de mededelingen vermeld staan de aankomende activiteiten alweer snel op de agenda.

Hopelijk tot snel bij het volgende evenement van Businessclub het Woold!

Zoals u wellicht heeft meegekregen zijn we nog op zoek naar enthousiaste reporters die het leuk vinden om verslag te doen van de evenementen van onze Businessclub. Ben u of kent u de geschikte kandidaat? Dan kunt u zich melden bij Danique, Fréderique of Rens.