Druk bezochte nieuwjaarsreceptie 2016 Golfvereniging Het Woold

Net als in voorgaande jaren stond het al geruime tijd vermeld op de site van onze golfvereniging: de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in ons gezellige clubhuis. Altijd op de eerste zondag na het nieuwe jaar en dus nu op 3 januari. Ook nu wordt de grote club vrijwilligers om 13.00 uur verwacht, de overige leden en belangstellenden om 14.00 uur.

En ook dit keer, u raadt het al, is het weer hartstikke druk. Bij binnenkomst is er voor iedereen een welkomstdrankje en tijdens de uitermate warme en gezellige uurtjes, die volgen, worden regelmatig smakelijke hapjes geserveerd.

 

En dan de wensen, ach, u kent het wel inmiddels: “gelukkig Nieuwjaar”of “de beste wensen” enz., maar ook wel vaak gevolgd met de welgemeende toevoeging “veel gezondheid en dat het ook dit jaar weer een fijn golfjaar mag worden”. En daar hopen we toch allen weer op, nietwaar?

Rond de klok van half drie luisteren de aanwezigen naar het welkomstwoord van voorzitter Harry Span namens het bestuur en de baaneigenaren. Een gelukkig en gezond 2016 uiteraard voor iedereen, ‘maak er wat moois van’. Ook kan Harry melden dat er dit jaar vanuit onze vereniging maar liefst 6 senioren- en 2 jeugdteams zullen deelnemen aan de NGF competities. Vooral het vaandelteam Heren 1 heeft de grote ambitie om binnen afzienbare tijd in de 1ste klasse te gaan spelen. Zie hiervoor ook het bericht elders op de site.

Ja en dan de presentatie van het speciale wijnlabel door ontwerpster en clublid Marij Knapen. Jazeker, een uniek project van ons bestuur en de families van Eijk en Manders: een mooie wijn voorzien van een speciaal ontworpen label. Een prachtige fles dus voor speciale gelegenheden, als prijs of eventueel ook privé aan te kopen bij ons clubhuis Volentieri.

Ruim een half jaar geleden had Frans van Eijk aan haar gevraagd eens na te denken over een speciaal label voor deze fles wijn. En dat is haar ook zeker gelukt. Marij legt het de aanwezigen uitgebreid uit, over de betekenis van de kleurrrijke rand, de fluweel-zwarte achtergrond, de zilverkleurige opdruk, de vermelding “colourful green” en de vermelding van haar eigen naam op het etiket. Gewoon een prachtig resultaat, Marij!

Na een kort hilarisch intermezzo van clublid Tjhoen Oei kan voorzitter Harry Span een toost uitbrengen op dit nieuwe jaar.
Een uitgebreide terugblik op het voorbije jaar 2015 kunt u op de web-site onder “Bericht van de voorzitter” lezen.

Het is daarna natuurlijk nog geruime tijd erg gezellig zoals ik eerder al heb vermeld. Gewoon een erg geslaagde zondagmiddag.

Bedienend personeel: dank voor de perfecte verzorging.

PR/Cie
Peter Fransen