De ParTee Girls zitten stuk…

Lees verder over de avonturen van de ParTee Girls; want we maken weer wat mee als team!

Het begon al met het voorspelen op Crossmoor in Weert. Op de woensdag zouden Monique en Irma gaan voorspelen, maar helaas. De baan was gesloten wegens wateroverlast.

De rest van het team ging op donderdag voorspelen en toen was de baan gelukkig wel weer open.

Op zaterdagavond escaleert onze groeps-app. Wat is er gebeurd? Jacky heeft -goed voorbereid als ze is- haar golftas klaargezet. Tas valt om; driver stuk!

Dat is schrikken! Wat erg!! Meteen komt er in de groepsapp een hulpactie op gang. Drivers van partners worden aangeboden, oude drivers worden van zolder gehaald, driver lenen van reservespeelster….

Lang verhaal kort; Jacky gaat afslaan met haar houten 3. Op zondagochtend op tijd op de driving range van Crossmoor om toch nog verschillende opties uit te proberen. Maar de houten 3 voelt als de beste keuze. We leggen weer een bodem met koffie en Limburgse vlaai. Die bodem is dringend nodig, want we hebben al onze krachten nodig. Jeanne speelt de eerste single tegen de eerste dame van Brunssummerheide met handicap 1,9. Slik, dan zit je toch meteen stuk….

Jacky mag het met haar houten 3 opnemen tegen de tweede dame van Brunssummerheide (handicap 6,8) die met haar driver gemakkelijk meer dan 220 meter slaat. En dat in de tweede klasse. De verhoudingen lijken zo toch een beetje zoek. Irma verliest nipt met 4 tegen 3. Gelukkig weet Karin haar single te winnen en Petrie speelt gelijk. Dus we hebben toch nog drie wedstrijdpunten binnen.

In de dubbels gaan we helemaal stuk en verliezen we alle partijen. In totaal komen we dus niet verder dan drie wedstrijdpunten. ‘T is er wel eentje meer dan vorige week! Daar proosten we dan maar op. Omdat we allemaal nog moeten rijden, gaan we ons geen stuk in de kraag drinken.

Komende zondag 28 april zijn we gastvrouw en hebben we een weekje rust. Extra tijd om nog even flink te oefenen. We laten ons niet van ons stuk brengen!

Ondertussen escaleert onze groeps-app opnieuw. Dit keer hebben we democratisch overleg over wat we de teams als tussendoortje willen geven. Gaan we voor gezonde appels en bananen? Hmm, dat is zo gewoon. Gaan we voor de zoete hap met chocolade-mini’s? Tja, dat doet ook iedereen. Serveren we verantwoorde gemengde noten in een afsluitbaar plastic bakje? Maar plastic is dan weer niet verantwoord, dus zullen we de noten in een kartonnen snackbakje doen? Maar daar zit dan geen deksel op, waardoor de noten door de tas vliegen en dat willen we de teams ook niet aandoen. Gelukkig is het nog geen zondag en hebben we nog tijd om een keuze te maken. Op 5 mei spelen we onze laatste wedstrijd in Maastricht tegen Best. Dan gaat het vast stukken beter!!

Irma Verhoeven

Namens dames 2 zondag