De kop is eraf

dames senioren 360Op de golfbaan Welschap zijn wij gestart met onze eerste competitiewedstrijd. Het was een stralende dag met veel zon en een fris windje.

Deze mooie parkbaan grenst aan de A2, en het vliegveld Eindhoven Airport ligt ook in de buurt. Wij hebben 6 vliegtuigen zien en horen opstijgen en het geraas van de snelweg was ook voortdurend goed te horen, soms afgewisseld met de sirenes van de hulpdiensten.

Ik ben jaren geleden, op deze baan verslingerd geraakt aan het spelletje golf en die herrie is mij toen helemaal niet opgevallen.Wat wen je toch gauw aan de rust en stilte van onze golfbaan. Waar je tenminste de vogels kunt horen fluiten en af en toe de koeien hoort en “ruikt”.

Maar om terug te komen op de wedstrijd, We hebben helaas niet zo goed gespeeld tegen de dames van Hoenshuis: 2 singles gewonnen en 1 all square gespeeld en de andere 3 dus verloren. Van de greensome wedstrijden hebben wij er 1 gelijk gespeeld. In totaal 6 punten gescoord. Maar wij hebben de smaak weer te pakken, zijn super gemotiveerd en gaan de volgende week voor de winst. Dan spelen wij tegen de dames van Welschap op de golfbaan de Tongelreep.

Met golfgroet
Ria Konings