De hoofdpartners van Het Woold: Rivez & Goorts+Coppens

Het afgelopen jaar zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor voor de Businessclub van Golfbaan het Woold. Hieruit is uiteindelijk een nieuwe constructie vormgegeven, waarbij twee Businessclubleden graag samen een hoofdpartnerschap zijn aangegaan. We zijn erg verheugd iedereen te kunnen mededelen dat dit Goorts+Coppens en Rivez zijn geworden! Op dinsdag 1 november waren beide bedrijven op Het Woold aanwezig om de verbintenis samen met Danique te ondertekenen. Op bovenstaande foto van links naar rechts: Irene van Geel (Goorts+Coppens), Gerard Groot (Rivez), Danique van den Eijnde – van Eijk en Wiljon Schepers (Rivez). Middels onderstaande interviews presenteren zij zichzelf aan u.


Bedrijfsinfo

Goorts + Coppens is een advocatenkantoor met vestigingen in Eindhoven, Helmond en Deurne. Met 16 juridische professionals in een totaal team van 30 collega’s staan wij iedere dag klaar voor onze klanten.

Wij geven juridisch advies in de rechtsgebieden onderneming, vastgoed, milieu en omgeving en arbeid. Wij richten ons op de zakelijke markt. Onze marktsegmenten zijn het MKB (klein-midden-groot), agro en food. We zijn actief in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

Onze kernwaarden:

  • Samen: Een perfecte samenwerking intern en met de klant bepaalt het succes.
  • Gedreven: Voor klanten en intern, we doen meer dan verwacht, altijd een super voorbereiding en elke klant is een geschenk.
  • Anders: Goorts + Coppens dan andere advocatenkantoor in aanpak, klantcontact én presentatie.

Waarom zijn wij anders?

Geen poespas of dure woorden & strakke pakken. Maar dicht bij de klant staan in begrijpelijke taal, lekker direct, down to earth. Jij staat bij ons centraal, wij willen jou echt leren kennen en begrijpen je markt. Bij ons voel jij je thuis, op je gemak. Wij doen meer dan je verwacht: hebben begrip voor emotie, transparantie, bevlogenheid, verwachtingen overtreffen.

Kortom: ervaar hoe het anders kan! Je juridische dienstverlener als je echt even wilt sparren of juist geen zin hebt in juridische poespas, wij nemen het van je over. De koffie staat klaar!

Waarom gekozen voor partnerschap Het Woold

De gastvrijheid en klantgerichtheid van het Woold vinden wij passen bij onze kernwaarden. Klanten zetten we graag in het zonnetje.  Dit doen we regelmatig op Het Woold. Klanten willen we graag beter leren kennen door een rondje golf en een hapje en een drankje.

Hoe het partnership uitdragen

Wij zijn graag aanwezig op Het Woold, om een balletje op de golfbaan te slaan maar ook om onze klanten en medewerkers de sfeer van Het Woold te laten proeven.  Het partnership met Het Woold willen wij uitdragen op een manier die bij ons bedrijf past. Daar horen ook bepaalde uitlatingen bij. Dat zal op een minder traditionele manier plaatsvinden dan dat de gasten van Het Woold gewend zijn. Achter de schermen zijn wij hier druk mee doende om hier invulling aan te geven. Dus hou onze website de komende maanden in de gaten voor meer info.

Website Goorts + Coppens | Contactpersoon: Irene van Geel


Zouden jullie kort iets kunnen vertellen over Rivez en de ambitie van Rivez?

Rivez is van oorsprong een assurantie advieskantoor met als uitgangspunt een langdurig partnership met onze relaties. Dit komt ook continu terug in de samenwerking met onze relaties als gevolg waarvan velen dan ook vanaf de eerste dag van oprichting, 25 jaar geleden, nog steeds passen in dit partnership.

Inmiddels is ons werkgebied uitgebreid tot geheel Zuid-Oost Brabant en Noord- en Midden- Limburg waarbij wij overal het lokale ondernemerschap uitdragen en op ons vakgebied het “beste” onafhankelijke advieskantoor willen zijn. Naast ons kantoor in Helmond is dit ons kantoor Rivez in Venlo en daarnaast zeker ook de andere labels waaronder wij actief zijn, zoals Zuiderhuis in Weert en Korsten van Dieperbeek te Veghel. Binnen deze kantoren heerst dezelfde sfeer en ambitie om lokaal “het kantoor” van de regio te zijn.

Hierbij is ook van belang dat wij, ondanks dat we inmiddels een groot assurantiekantoor zijn met een kleine 200 medewerkers, regionaal zeer toegankelijk zijn, dicht bij de relatie staan en onze collegae persoonlijk bereikbaar zijn. Van belang te vermelden is dat naast de bovengenoemde activiteiten Rivez landelijk een assurantie makelaar is op het gebied van het verzekeren van vastgoed en tot de top 5 van Nederland behoort. Dit laatste betreft een landelijk werkgebied.

Waar zijn jullie het meest trots op dat jullie met Rivez tot nu toe hebben bereikt?

Dat we ook tijdens onze groei met ons allen de kwaliteit zijn blijven leveren waarvoor we staan en dat hierbij de belangen van onze relaties voorop staan. Dit zeker in deze tijd, waarbij een terugtrekkende beweging ontstaat van bedrijven en banken en er meer voor centralisatie van werkzaamheden en bereikbaarheid wordt gekozen. Onze relaties geven juist aan dat onze keus om regionaal aanwezig te zijn voor hen belangrijk is.

Wat is de reden dat jullie een partnerschap met het Woold aan zijn gegaan?

Het gevoel van welkom zijn voor iedereen, dit is ook wat terugkrijgen van onze gasten. Daarnaast het ondernemerschap wat in alles voelbaar is en waardoor er over en weer naar elkaars belangen wordt gekeken. Dit komt ook terug in de businessclub waarbij een vriendelijke ongedwongen sfeer heerst en waarbij onze (zakelijke) relaties zich prima kunnen aansluiten. En niet te vergeten de kwaliteit van de baan, de faciliteiten en horeca wat een geweldig onderdeel is van een dag op Het Woold.

Jullie zijn betrokken bij grote gebeurtenissen in het leven van jullie klanten. Hebben jullie daarom nog een tip voor onze leden?

We maken veel ellende mee inderdaad, maar ook heel veel leuke dingen zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. De afgelopen jaren hebben we met ons allen ervaren dat zaken en omstandigheden binnen een paar dagen kunnen veranderen en de wereld plots op zijn kop kan staan. Serieus werken is uiteraard belangrijk en de daarbij behorende beslissingen ook, maar we hebben niet op alles evenveel invloed. Pak dus alstublieft tussen het werken door die rustmomenten. Een dag op Het Woold is er voor ons in ieder geval een voorbeeld van.

Website Rivez | Contactpersoon: Wiljon Schepers