Cursussen

Hoe zou het voelen als je minder slagen nodig hebt om bij de green te komen?

Een afslag te maken die wel in de ‘dog leg’ terecht komt?

Meer lengte met je golfspel te hebben?

Heb je een open mind en wil je hier aan gaan werken? Samen met jou ga ik hiervoor zorgen. Blijf niet meer ‘struggelen’ op die baan of driving range maar ontwikkel een krachtige en economische golfswing onder leiding van Rob.
Samen met de Trackman en Smart2Move force plates brengen we jouw swing in kaart en bepalen wat jouw ‘power source’ is. Een persoonlijk plan van aanpak met leerdoelen en drills neem je in de app mee naar huis.
Een cursus van 4 lessen privé of met 2 spelers. Kosten 300 of met 2 personen 150 pp. Blijf niet meer zoeken en rommelen met je spel, verspil je uren niet aan verkeerde principes maar bouw gestructureerd aan je power game met de Swing GFR cursus.

Check up golfspel

Deze cursus is bedoeld voor spelers die hun handicap willen verlagen. Om een duidelijk beeld te krijgen van het niveau van de cursist starten we met een baanles op de Vier Eijckenbaan. Vervolgens zal de leraar samen met u een specifiek programma opstellen met oefenstof wat uw niveau ten goede komt.

2 uur durende baanles op de Vier Eijckenbaan

5 lessen van een uur, ondersteund met video en radar

De kosten voor deze cursus bedragen;

  • 1 persoon 420
  • 2 personen 210 pp
  • 3 personen 140 pp

Voor de baanles bent u een greenfee verschuldigd, tenzij u lid bent.

Een cursus baanles.

Een nieuwe stap. Het examen is behaald en jouw handicap een feit. Toch is die grote baan wel wat anders. Afstanden, hindernissen, veel medespelers. In deze stap leren wij jou daar mee om te gaan. Thema’s zoals; van welke tee speel ik, welke spelvorm, welke tee tijd, en hoe win ik tijd zodat ik me niet opgejaagd voel worden behandeld. Doelstelling van dit alles is om jou vertrouwd te maken op de grote baan, een ”vlotte” medespeler te worden, letterlijk en figuurlijk en natuurlijk om optimaal te genieten van het spel! Want, het is toch leuker om met een par of bogey van de baan af te komen dan met een double, triple of misschien wel erger, . . . .

  • 5 lessen van een uur, elk op de baan. We spelen hole 10, 11, 12 en indien haalbaar 18.
  • 1 persoon 325
  • 2 personen pp 165 pp
  • 3 personen 110 pp

Leden zijn geen greenfee verschuldigd. Bent u nog geen lid dat betaalt u totaal 60 euro aan greenfee. Dit zijn dus de 5 lessen bij elkaar.