Cursussen

Als team bieden wij verschillende cursussen aan. Wilt u graag beter leren putten verwijzen we u naar de website van Rob zijn PUTT ACADEMY.

Onze overige cursussen worden verzorgd door zowel Nick, Stijn als Rob.

Cursus verder slaan met ground force reaction plates

Hoe zou het voelen als je minder slagen nodig hebt om bij de green te komen? Een afslag te maken die wel in de ‘dog leg’ terecht komt? Meer lengte met je golfspel te hebben?
Heb je een open mind en wil je hier aan gaan werken? Samen met jou ga ik hiervoor zorgen. Blijf niet meer ‘struggelen’ op die baan of driving range maar ontwikkel een krachtige en economische golfswing onder leiding van Rob.
Samen met de Trackman en Smart2Move force plates brengen we jouw swing in kaart en bepalen wat jouw ‘power source’ is. Een persoonlijk plan van aanpak met leerdoelen en drills neem je in de app mee naar huis.
Een cursus van 4 lessen privé of met 2 spelers. Kosten 300 of met 2 personen 150 pp. Blijf niet meer zoeken en rommelen met je spel, verspil je uren niet aan verkeerde principes maar bouw gestructureerd aan je power game met de Swing GFR cursus.

Baanlessen volgen?

De lessen spelen zich grotendeels af daar waar u het spel speelt, de baan. Een leuke combinatie van baanlessen en gewone lessen. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Baanles op de Vier Eijckenbaan van 4 holes. 1 uur.
  • Een reguliere les. De bevindingen van de baan worden behandeld. 1 uur.
  • Baanles zoals sessie 1.
  • 2x Reguliere les. Totaal 2 uur.
  • Baanles 9 holes, 2 uur.

De cursus is speciaal voor leden van het Woold. Niet leden betalen greenfee.

  • Op basis van twee personen ; 218
  • Op basis van drie personen   ; 145
  • Op basis van vier personen   ; 109 

Zomer & Winter cursus

Elk jaar komen wij ‘terug’ met een zomer en wintercursus. Een x aantal lessen, uiteraard met een privé les. Jaarlijks veranderen we wat met de cursus om voldoende uitdaging te bieden. Heeft u interesse in één van deze cursussen? Neem dan contact op met Nick of Stijn. Zij verzorgen deze sessies.

Jaarplan

Een jaar lang golfles. Leuke evenementen waarbij leren, gezelligheid en ‘golf als lifestyle’ centraal staan. Via DEZE link leest u meer hierover. Interesse om mee te doen? Neem contact op met Rob.