De Woold Masters 2019

masters 001Zondag 6 oktober 2019. Op deze dag staan de Wooldmasters 2019 gepland ; de negende editie alweer. Onze Weco is er klaar voor en onze golfers ook.

Liefst 87 deelnemers voor de Vier Eijckenbaan en 21 voor de Gezandebaan. Het belooft dus weer een succes te worden net als voorgaande jaren, toen we konden genieten van stralende herfstdagen. Hoe anders kan het echter lopen. Vandaag geen zon maar een grauw wolkendek waaruit continu grote hoeveelheden regenwater neerstorten. Hondenweer dus en dat de gehele dag lang.

Geen golfweer en dan, helaas, valt het pijnlijke besluit om het evenement – de afsluiter van het zomerseizoen – voor dit jaar af te gelasten.Jammer, maar het kon niet anders.

Wat blijft is het geplande diner-dansant voor de avond.

Ruim zestig deelnemers genieten van een voortreffelijk 5-gangen diner bij de muzikale klanken van John van der Heijden. Tussen de gangen door wordt enthousiast gebruik gemaakt van de dansvloer. Per tafel wordt, onder de bezielende leiding van Jan van Eijk, een bezoek gebracht aan de pas geopende wijnkelder van het restaurant. Genieten van een lekker glas wijn en leren hoe je een fles champagne met een sabel “onthooft” (sabreren). Vraag het maar eens aan Maya Thielen. Die deed dat, samen met Jan, met verve.
U raadt het dus al: het was nog lang heel erg gezellig in het clubhuis. Koks en bedienend personeel: chapeau!!

P.S. John van der Heijden ontvangt een bos bloemen van voorzitter Harry Span voor 10 jaar muzikale diensten.

De Wooldmasters: Misschien toch het gezelligste kampioenschap van het jaar. Volgend jaar: gewoon weer meedoen. Wellicht hebben we dan prima golfweer. Yvonne en Toon van de Cruijs (winnaars 2018) : misschien kunnen jullie de beker nog een jaar bewaren. Vast bedankt!

Niet vergeten: kampioenstegels voor de “circle of fame”; nieuwe datum: nog nader te bepalen.
Foto’s en onderstaand filmpjefilm: Sophia van Eijk: Bedankt.

PF-PR/Cie

{youtube}TUmEsgEBWTk|100%|600|0{/youtube}