Cantina del Vino

Er valt heel erg veel te vertellen over wijn. De productie, de oogst, het bewaren en het consumeren. Er is goedkope wijn, kwalitatief goede wijn voor een aantrekkelijke prijs en er zijn wijnen die voor duizenden euro’s per fles geveild en opgedronken worden.

Gasten van Het Woold kunnen al sinds de opening kiezen uit een uitgebreide collectie interessante wijnen, met zorg samengesteld. En met succes. De wijn vindt gretig aftrek.

Maar ook bleek dat wijn iets is waar gasten graag goed over geïnformeerd willen worden, en meer over willen weten. En daarom nemen we u graag mee in onze ‘Cantina del Vino’. Een plek waar u wijnen kunt bekijken, maar ook erover leren, proeven, en meenemen voor thuis!

Cantina del Vino

In de geconditioneerde wijnkelder van het Woold vindt u een uitgebreide collectie wijnen. Onontdekte parels, wijnen van naam, maar ook exclusieve wijnen met een interessant verhaal.

Onze gasten laten genieten van wijn

De basisgedachte achter de Cantina del Vino is eenvoudig. We willen u als gast laten genieten van kwalitatief hoogstaande wijnen tegen een redelijke prijs. We hanteren daarbij een vaste opslag per fles op onze inkoopprijzen. Dus geen procentuele opslag die dure wijn heel veel duurder maakt, maar een vast bedrag. Wanneer u onze wijnen bekijkt zult u aangenaam verrast zijn. Kunt u zelf geen keuze maken? Laat u dan door ons adviseren voor een geslaagde wijn-spijs combinatie.

Zelf wijn meebrengen

In de Cantina bewaren we ook wijn voor onze gasten die daar prijs op stellen. De ene fles voor speciale gelegenheden, of een paar dozen van een chateau met speciale herinneringen. Uw wijn wordt bij ons onder optimale condities opgeslagen en, wanneer u dat wilt aan u en uw gasten geserveerd. Omdat de wijn reeds uw eigendom is, wordt in dat geval alleen ‘kurkengeld’ in rekening gebracht voor de bediening en handling.

Openingstijden: