Businessclub sluit jaar af met schitterend Bye Bye diner

Traditiegetrouw sluit de Businessclub van Golfbaan het Woold in december het jaar gezamenlijk af middels het alom bekende “Bye Bye diner”. Het keukenteam onder leiding van chef Ivo Verhees pakte ook deze editie weer flink uit. De ca. 80 aanwezige gasten werden getrakteerd op een avondvullend programma, bestaande uit een 3 amuses & 5 gangen diner met Nederlands thema. Goessens verzorgde hierbij bijpassende Nederlandse wijnen en ook voor entertainment was gezorgd in de vorm van John Leo, de eerste winnaar van The Voice Senior in Vlaanderen. Al met al een bijzonder gezellige avond om met gepaste trots op terug te kunnen kijken.

Een terugblik op 2022

Daarnaast keek voorzitter Henk Hoeks met de aanwezige BC-leden terug op het seizoen 2022. Er waren nogal een aantal wijzigingen in de formats doorgevoerd, waarvan velen met succes. Aangezien er dit seizoen vooral in teamverband gegolfd werd, kon er ook geen individuele winnaars worden uitgeroepen. Maar hier had de organisatie uiteraard aan gedacht en zodoende werd er op basis van teamprestaties een heus “Businessclub All Star team” gepresenteerd:

Christian en Miranda wisten het vaakst met hun teams op het podium te eindigen, Jean-Louis speelde dit seizoen de Business Tour het beste & Tom Fasen was bij alle RIVEZ Business Cups aanwezig én wist ook geregeld het podium te vinden. Zodoende was het toch mogelijk om een aantal prestaties in het zonnetje te zetten, ondanks dat dit niet de hoofdmoot was voor dit seizoen. Voor deze leden ligt een speciale attentie klaar bij de receptie. Henk Hoeks dankte hierbij Rens van der Schouw voor zijn werkzaamheden als wedstrijdleiding/organisatie dit seizoen.

Vooruitkijken naar 2023

Danique keek vervolgens alvast vooruit naar 2023, want die agenda is inmiddels ook al voor het grootste gedeelte bekend. Zo starten we op donderdag 12 januari met een Night Golf event op de verlichte Gezandebaan en gaan we op donderdag 9 februari op bedrijfsbezoek bij SHI, alvorens we op donderdag 9 maart starten met een nieuwe RIVEZ Business Cup. Voor de activiteiten in januari en februari zijn de inschrijvingen inmiddels in E-Golf4U geopend en zijn er ook al diverse aanmeldingen binnen. Ben er dus zeker bij, want ook in de winterperiode kenmerkt onze BC zich als een actieve club!

Wat verder werd vermeld over aankomend jaar:

  • De maandelijkse bijeenkomst op de 2e donderdag van de maand, de RIVEZ Business Cup, zal vanaf maart een all-in prijs hebben voor diner incl. dranken;
  • De Business Challenge zal weer op één dag worden georganiseerd en wel op donderdag 8 juni;
  • De RIVEZ Business Cup op donderdag 12 oktober krijgt een Oktoberfest thema;
  • Er zijn nog een aantal nieuwe ideeën in ontwikkeling, welke mogelijk nog in de agenda zullen worden ingepast;

Klik HIER voor een directe link naar alle Businessclub activiteiten. Het is op die pagina tevens mogelijk om de activiteiten in te laden in de eigen agenda.

Verder sloot Danique af met een dankwoord richting alle Businessleden, met daarbij in het bijzonder Henk Hoeks en Roland Lijten voor hun verrichtingen in het bestuur. En dat al sinds het eerste uur. Zonder hen twee zou de businessclub niet zo’n mooie club mensen bij elkaar zijn geworden als dat die nu is. Zij kregen een speciaal Woold speldje uitgereikt.

Zoals u op onderstaande foto’s kunt terugzien genoten zowel de aanwezige gasten als het personeel van deze gezellige avond. We hopen u allen op 12 januari bij de volgende bijeenkomst weer te mogen ontvangen.