Informatie Businessclub Lidmaatschappen

Onze businessclub biedt tal van mogelijke lidmaatschappen om uw bedrijf optimaal te kunnen profileren. Hieronder sommen wij voor u op wat onze businessclub te bieden heeft. Desgewenst kunnen wij uw lidmaatschap verder op maat maken en in detail bespreken.

Een actieve businessclub

Lid worden van Businessclub Het Woold houdt in dat u toetreedt tot een bloeiende en zeer actieve vereniging met leden uit alle verschillende bedrijfstakken.

De leden van deze vereniging komen minstens een keer per maand bij elkaar voor een wedstrijd met aansluitend een uitgebreid diner om elkaar beter te leren kennen.

Ook de fanatieke golfers zullen niet teleurgesteld zijn, de beste spelers van iedere wedstrijd zullen ‘s avonds in het zonnetje worden gezet.

Voorrang

Onze Businessclub leden genieten verschillende voordelen t.o.v. een regulier lidmaatschap:

 • Toegang tot de maandelijkse Businessclub competitie;
 • Voorrang op het reserveren van starttijden;
 • Altijd korting op greenfees van onze Vier Eijckenbaan;
 • Mogelijkheid om op rekening te betalen middels een maandelijkse factuur;
 • Gereserveerde parkeerplaatsen.

Vergroot uw naamsbekendheid

Al onze Businessclub leden krijgen een vermelding op onze website en in ons clubhuis. Ook bieden wij Businessclub leden de mogelijkheid zich te presenteren tijdens een van de maandelijkse bijeenkomsten of via een bedrijfsbezoek.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor onze Businessclub leden om hun bedrijf nog verdere bekendheid te geven op de golfbaan, zoals holesponsoring. Graag bespreken we de mogelijkheden op maat met u.

Vergaderen

Het Woold heeft verschillende vergaderruimtes beschikbaar voor het organiseren van zowel zakelijke als persoonlijke evenementen. Al deze ruimtes zijn voorzien van de benodigde apparatuur om presentaties of workshops te geven. Uiteraard kunnen we voor u een dag op maat samenstellen, zodat u uw zakelijke evenement kunt combineren met een golftoernooi, golfclinic of een culinaire versnapering in ons Restaurant Volentieri.

 • Als Businessclub lid kunt u 5 keer per jaar kosteloos gebruik maken van onze vergaderruimtes;
 • Eenmaal per jaar kunt u als Businessclub lid een golfclinic voor 10 personen reserveren*.

*Voorwaarden van toepassing.

Extra voordelen

Deelname aan:

 • Business Challenge, hét grootste evenement van onze Businessclub. Dit is een jaarlijkse 18-holes wedstrijd met exclusieve baancatering georganiseerd voor onze Businessclub leden en hun relaties.*
 • Speciale businessclub wintersessies van Golfopleiding Rob Mouwen, gehouden in de maanden november t/m februari*.
 • Taste of Golf & Business, op de 2e donderdag van de maand mogelijk om relaties uit te nodigen.*

*Voorwaarden van toepassing.

Meerdere lidmaatschappen mogelijk

Omdat ieder bedrijf verschillende wensen heeft, bieden wij verschillende lidmaatschappen aan, namelijk:

 • Bronze: 2 speelrechten op naam
 • Silver: 3 speelrechten op naam of 2 speelrechten op naam in combinatie met een wildcard waarmee u het gehele jaar gasten kunt uitnodigen om samen met u te spelen
 • Gold: 2 speelrechten op naam in combinatie met 2 wildcards waarmee u het gehele jaar gasten kunt uitnodigen om samen met u te spelen
 • Tailor-made: mochten bovenstaande lidmaatschappen niet aan uw wensen voldoen dan kijken we graag met u samen of we een op maat gemaakt lidmaatschap voor u kunnen samenstellen

Bent u geïnteresseerd in een Businesslidmaatschap of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

In een persoonlijk gesprek bespreken we met u graag alle mogelijkheden.