BAANCOMMISSIE

Han Wessels

Han Wessels

Voorzitter
Ad Verhoeven

Ad Verhoeven

Lid
Gertjan v.d. Heuvel

Gertjan v.d. Heuvel

Lid
Jan Looijmans

Jan Looijmans

Lid
Jo van der Port

Jo van der Port

Lid
 Rudolf Raymakers

Rudolf Raymakers

Lid

Over de baancommissie

De baancommissie adviseert de eigenaar van de baan, namens de vereniging, over alle aspecten van de baan en het golfcomplex. Binnen de vereniging is de baancommissie voor de leden het aanspreekpunt voor alles wat met de baan te maken heeft. De baancommissaris, Han Wessels, is voorzitter van de baancommissie.

Op de eerste plaats ondersteunt de baancommissie de hoofdgreenkeeper bij het onderhoud van de baan. Verder verzorgt de commissie de contacten met de NGF- functionarissen over de conditie van de baan en de keuringen en onderhoudt de contacten binnen de vereniging met de verschillende relevante commissies. Daarnaast heeft zij een belangrijke taak bij het beheer van de natuurgebieden op en rond de baan.

De baancommissaris heeft intensief contact met de eigenaren en met de hoofdgreenkeeper Henk Loomans. Gertjan van den Heuvel verzorgt het contact met de Handicap- en Regelcommissie over de markeringen op de baan en over de plaatselijke regels.

Ad Verhoeven en Rudolf Raymakers verzorgen de contacten met en zijn tevens lid van de Natuurwerkgroep IVN het Woold, die alles wat er groeit en bloeit op de golfbaan inventariseert en jaarlijks vastlegt in een rapport.