BAANCOMMISSIE

Han Wessels

Han Wessels

Voorzitter
Ad Verhoeven

Ad Verhoeven

Lid
Gertjan v.d. Heuvel

Gertjan v.d. Heuvel

Lid
Jan Looijmans

Jan Looijmans

Lid
Jo van der Port

Jo van der Port

Lid

De baancommissie adviseert de eigenaar van de baan, namens de vereniging, over alle aspecten van de baan en het golfcomplex. Binnen de vereniging is de baancommissie voor de leden het aanspreekpunt voor alles wat met de baan te maken heeft. De baancommissaris, Han Wessels, is voorzitter van de baancommissie.

Op de eerste plaats ondersteunt de baancommissie de hoofdgreenkeeper bij het onderhoud van de baan. Verder verzorgt de commissie de contacten met de NGF- functionarissen over de conditie van de baan en de keuringen en onderhoudt de contacten binnen de vereniging met de verschillende relevante commissies. Daarnaast heeft zij een belangrijke taak bij het beheer van de natuurgebieden op en rond de baan.

Omdat de Baancommissie zo intensief samenwerkt met de eigenaar en de greenkeepers vergadert zij altijd samen met de hoofdgreenkeeper Henk Loomans en regelmatig met Frans van Eijk.

Binnen de baancommissie hebben Jan van der Loo en Ad Verhoeven als specifiek aandachtsgebied de zorg voor de natuurgebieden op en rond de golfbaan.