Clubkampioenschappen Jeugd 2024

Zondag 8 september vonden de jaarlijkse jeugd clubkampioenschappen plaats. De jeugdcommissie had dankzij een goede voorbereiding er erg veel zin in.

21 enthousiaste kinderen hadden zich opgegeven voor de wedstrijd en gelukkig hadden onze jongste deelnemers zich ook aangemeld. Zo hadden we een heel mooi deelnemersveld. De wedstrijd was over 2x 9 holes op de Gezandebaan.

De eerste verrassing was al voor de wedstrijd: eredivisie keeper bij N.E.C. Stijn van Gassel wilde heel graag met onze jeugd op de foto. Natuurlijk zeiden onze kinderen geen nee. De tweede verrassing kwam op die dag door de 11 jarige Summer Vlemmix, die speciaal op haar verjaardag voor iedereen cake met slagroom had meegenomen, wat in de pauze na hole 9 geserveerd werd. Net zoals de heerlijke worstenbroodjes en wat lekkers te drinken.

Er werd heel serieus gespeeld en iedereen had zichtbaar veel plezier, Een speciaal woord van dank voor onze beste jeugdspeler Jori v/d Wiel; hij heeft heel de middag “beat the Pro” gespeeld op hole 7, iedereen vond dat fantastisch. Erg goed gedaan Jori. Na afloop werd er op het terras nog wat gedronken en werden de bitterballen geserveerd.

Na de drankjes verzamelde iedereen zich op de putting green voor de prijsuitreiking.

We hebben 2 nieuwe winnaars: bij de jongens is dat Falk Crommentuijn en bij de meisjes Savine Hoebergen. Beiden van harte gefeliciteerd, jullie tegel zal voorafgaand aan de  Moonlight golfwedstrijd gelegd worden.

Uitslag jongens

1)      Falk Crommentuijn
2)      Yari Vreede en Luka v/d Wiel
3)      Benson Leijendeckers

Uitslag meisjes

1)       Savine Hoebergen
2)       Lara Elfrink
3)      Fleur Koster