BC Bijeenkomst: na regen komt zonneschijn

De septembermaand staat vaak vol van mooie nazomerdagen, ondanks dat de meteorologische herfst op 1 september begint. De eerste week was stralend en bij vlagen zelfs erg warm, wat zelfs extra sproeibeurten in de baan tot gevolg had. Echter, dat er soms een paar koelere dagen tussen zitten met af en toe een bui bleek ook maar weer tijdens de maandelijkse bijeenkomst van onze Businessclub; Buienradar gaf voor de gehele middag op en af regen aan, waardoor er lang werd getwijfeld of de shotgun start om 16.00 uur wel een ideale tijd was. Iedereen wachtte de berichtgeving tijdens de briefing in spanning af.

Gelukkig kwam uiteindelijk het meest gunstige scenario uit de koker gerold: vanaf 15.45 uur droog weer met zelfs een zonnetje dat zich zo nu en dan liet zien. We kwamen er dus goed van af en ook de spelvorm stimuleerde een snelle 9-holes ronde om zo voor eventuele regen in de avond weer op tijd binnen te zijn. Ditmaal speelden we namelijk een Texas Scramble in teams van 2 en moesten er minimaal 3 afslagen per persoon worden gekozen. Voor de volledigheid stonden er ook nearest to the pins op beide lussen, aangezien we met 15 volle flights waren en dus bijna alle holes nodig waren om te starten. Zo arriveerde het gros van de 60 deelnemers tussen 18.00 uur en 18.30 uur weer in het clubhuis en na even opgefrist te hebben kon begonnen worden met een heerlijk 4-gangen diner.

Interview & aankondigingen

Dit keer was er geen bedrijfsinterview, maar wel een hele reeks aankondigingen voor de laatste activiteiten van 2024. In verband met de afwezigheid van voorzitter Hans Martens nam bestuurslid Roland Lijten dit voor zijn rekening:

  • Donderdag 26 september Ladies & Business | al meer dan 60 aanmeldingen, dus het belooft een enorm gezellige dag te worden! Nog niet ingeschreven? Dat is zeker nog mogelijk.

Verder zijn voor de bijeenkomsten in oktober, november & december ook (alvast) de inschrijvingen geopend in E-Golf4U:

  • Donderdag 10 oktober Rivez-Zuiderhuis Business Cup
  • Donderdag 14 november Bedrijfsbezoek Elkerliek Ziekenhuis | alle informatie is HIER te vinden
  • Donderdag 12 december Bye Bye Diner | dé culinaire afsluiting van het jaar, ook mogelijk om uw partner op te geven (via het opmerkingenveld)

En dan was er nog aandacht voor een extra evenement, namelijk het End of the Season event in samenwerking met de golfopleiding. Dit lichtte Stijn Willekens nader toe: waar we in maart tijdens het Prepare for the Season event iedereen klaarstoomden voor het nieuwe seizoen, kunnen BC-leden op donderdag 24 oktober deelnemen, waarbij vooraf kan worden aangegeven waar het aan schortte dit seizoen. Het programma is op zekere hoogte dus “custom made”. Dit evenement is van ca. 15.30 uur tot 19.00 uur en aanmelden is inmiddels mogelijk via E-Golf4U, waarna we de deelnemers een korte enquête sturen om de wensen voor de invulling aan te geven.

Om de aankondigingen af te sluiten, was er ook nog iemand die kort werd voorgesteld door Roland middels een klein interview. Sinds deze maand loopt er namelijk een nieuwe topper rond die het kantoorteam komt versterken, namelijk Merel Sinnema. Na het afronden van haar opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht is ze bij Het Woold uitgekomen, een rol die perfect bij haar past. Zo zat ze hier vroeger jarenlang in het Jeugdplan en is ze bekend met diverse (BC-)leden, omdat ze ook als bijbaantje lang bij Van der Weerden Mode in Someren heeft gewerkt. Om haar maar direct op de proef te stellen besloot Roland dat Merel ook direct de prijsuitreiking mocht verzorgen!

Prijsuitreiking

Zo gezegd, zo gedaan, want de lijst met dagwinnaars was hiervoor al keurig samen met Rens uitgewerkt.

Nearest to the pin Hole 8

  • Dames – niet gevallen, na loting werd deze gewonnen door Danielle Maas (toevallig werd de loting ook door Roland verricht ;)! )
  • Heren – Jan van den Heuvel

Nearest to the pin Hole 14

  • Dames – Fréderique Eckstein
  • Heren – Ernest Keulers

Teamwedstrijd Texas Scramble in duo’s

  1. Eerste plaats – Judith van Unen & Jeroen Ronde met 31 slagen
  2. Tweede plaats – Willy Feller & Marcel Idink met 35 slagen
  3. Gedeeld derde plaats – Hans Deiman & Jan van den Heuvel + Berno Joosten & Rob Knoops met 36 slagen