Beste leden van het Woold,

Bij wedstrijden georganiseerd door de Weco, kan worden aangegeven of men eventueel “Vroeg of Laat” wil starten. Daar wordt vaak gebruik van gemaakt.

Daarnaast kan het veld “opmerking” worden gebruikt voor bijzondere wensen. Hier kan worden aangeven dat u met iemand samen rijdt naar de Golfbaan of dat u om een speciale reden aan tijd gebonden bent.  Verder probeert de wedstrijdleiding voor zoveel mogelijk variatie in flight indelingen te zorgen.

De laatste tijd wordt het veld “opmerking” echter ook misbruikt voor de meest uiteenlopende wensen die niets met bovenstaande te maken hebben. Dit loopt behoorlijk de spuigaten uit. Een recent voorbeeld: een wedstrijd met 40 deelnemers waarbij 20 deelnemers een aanvullende wens in het veld “opmerking” geplaats hebben v. Het mag duidelijk zijn dat de wedstrijdleiding niet aan al die extra wensen kan voldoen. Vandaar dat de Weco haar beleid in deze gaat bijstellen.

Vanaf heden zal de Weco uitsluitend indelen op basis van “vroeg, laat, geen voorkeur” en geen rekening meer houden met aanvullende wensen van leden anders dan samen rijden of een specifieke wens betreffende starttijd vanwege een dringende reden.

Namens de Weco