Vrienden van het Woold toernooi 2024: een gezellige avond!

Eenmaal per jaar worden de Vrienden van het Woold (de vrije golfers / registratieleden van onze club) uitgenodigd door het MT. Want: ook “onze vrienden” horen bij Het Woold en als bedankje voor hun registratie via onze club geven we ze een gezellige wedstrijd cadeau!

Op dinsdag 16 juli stond deze avondwedstrijd op het programma, 4 weken later dan aanvankelijke gepland door slecht weer in juni. De ruim 30 deelnemers speelde op de Vier Eijckenbaan in teamverband, namelijk Texas Scramble in teams van 3 of 4. Daarbij was er ook een longest drive op hole 1 en een nearest to the pin op hole 8.

Na ontvangen te zijn door Danique startte iedereen om klokslag 19.00 uur en naast de gezellige sfeer werd er ook fanatiek gestreden om de eerste plaats! Omstreeks 22.00 uur was iedereen weer uit de baan, waar het team van Volentieri alle deelnemers iedereen een drankje aanbod en tevens heerlijke borrelhapjes. Hierbij kwamen Danique & Rens terug bij alle deelnemers voor de prijsuitreiking.

Longest drive (hole 1)

  • Dames – Leontine Sanders
  • Heren – Ronald Lamé

Nearest to the pin (hole 8)

  • Dames – Nicole Simons
  • Heren – Willy Smits

Eerste prijs teamwedstrijd

Team 3 met netto 25 slagen | bestaande uit: John Goedhart, Dennis van de Heuvel, Jos & Dwayne van den Berg


Het bleef hierna nog lang gezellig in de serre van het clubhuis en de aanwezigen keken alweer uit naar het volgende evenement op Het Woold!