Jeugdafdeling sluit succesvolle winterperiode af

Op zondag 21 maart hielden de jeugdleden de afsluiting van hun serie wintertrainingen middels een 9-holes baanles op de Vier Eijckenbaan. De afgelopen maanden hebben 28 kinderen getraind en dat was een flinke stijging vergeleken met andere jaren. Daar zijn we ontzettend blij mee!

Op deze zondag hebben alle jeugdspelers 9 holes op de Vier Eijckenbaan gelopen. De eerste spelers waren al rond 09.30 uur aanwezig en waren dus serieus met hun voorbereiding bezig. Om 10.30 uur startte de eerste flight op hole 1 en de 8 flights die volgden vertrokken om de 10 minuten. Er is goed en snel gespeeld, waarvoor complimenten. De doorstroming in de baan verliep vlot en alle flights waren na ongeveer 2 uur klaar met hun ronde.

Ik kon dit niet alleen en heel veel dank voor alle ouders die mij geholpen hebben deze zondag met het begeleiden van alle flights. Daarnaast hebben meerdere spelers hun eerste qualifying kaart van dit seizoen kunnen lopen en zijn sommigen zelfs gezakt met hun handicap. Loon naar werken dus, want al die trainingsuren hebben zich hiermee uitbetaald.

Na afloop van de 9 holes ronde hadden de meeste spelers er nog geen genoeg van en werden er nog wat ballen geslagen op de driving range en speelde iedereen een gezamenlijke putt wedstrijd die gewonnen werd door Lucas van Haaren met 18 slagen. Gefeliciteerd Lucas! Uiteraard kon een gezamenlijke afsluiting met een welverdiend klein hapje en drankje ook niet ontbreken.

De tweede week van april starten de zomertrainingen voor de jeugd en ondertussen blijft het aantal jeugdleden groeien. Een mooi zomerseizoen ligt voor ons!

Stijn Willekens

Voorzitter Jeugdcommissie